(P) Tranzactie pe piata locala de hosting: TLH preia Webhosting4.net

(P) Tranzactie pe piata locala de hosting: TLH preia Webhosting4.net

 Incepand cu data de  1 iunie 2016, Webhosting4.net a fost preluat de compania TLH (Top Level Hosting), care isi consolideaza astfel prezenta pe zona de servicii de gazduire web.

Prin intermediul Webhosting4.net, grupul AnyMedia a furnizat in cei 10 ani de activitate servicii hosting pentru peste 2500 de companii.

AnyMedia a cedat proiectul companiei TLH, deoarece doreste sa isi concentreze eforturile in dezvoltarea si gestionarea platformei FREE WIFI, care permite realizarea unor strategii inteligente si personalizate de SMS Marketing pe baza conectarii la reteau Wi-Fi a clientului.

Laurentiu Cenusa, managerul proiectului Webhosting4.net a declarat:

„Din 2006, am incercat sa oferim clientilor nostri cele mai stabile si sigure servicii de hosting. A fost o calatorie minunata in care am invatat din provocari si ne-am auto-depasit. Ma bucur ca proiectul a fost preluat de echipa de profesionisti TLH si ca, in continuare, clientii nostri se vor bucura de servicii excelente. Multumim clientilor pentru incredere si intregii echipe pentru implicare!”

Campania TLH, cu o vechime de 7 ani pe piata locala de hosting,  se extinde preluand un business solid, construit cu multa pasiune, munca si perseverenta.

Clientii preluati de TLH vor beneficia de cel putin aceeasi calitate a serviciilor de hosting: servere proprii, securizate si monitorizate 24/7, uptime de peste 99.9%, stabilitate, viteza si suport oferit fiecarui client in parte, indiferent de numarul sau de marimea conturilor de gazduire.

Grupul AnyMedia se afla la a doua schimbare majora in decursul a 5 luni. In luna Februarie, AnyMedia a transferat serviciul de email marketing Dudaverde companiei Newsman, unul dintre cei mai mari jucatori locali pe piata de marketing prin email. AnyMedia, fostul proprietar al platformei, a devenit principalul furnizor de SMS pentru Newsman.