Ture de rafting si caiac pe Buzau si in Delta Neajlovului cu GreenAdventure!

Ture de rafting si caiac pe Buzau si in Delta Neajlovului cu GreenAdventure!

GreenAdventure organizeaza, in perioada 28-29 martie 2015, ture de rafting pe raul Buzau si ture de Caiac in Delta Neajlovului. GreenAdventure pune la dispozitia iubitorilor de aventura costume de neopren, incaltaminte de neopren si echipament de protectie de cea mai buna calitate.

Ce activitati vor avea loc la eveniment?

Ture de Rafting. GreenAdventure este singura companie din Romania care ofera asistare de catre SAFETY KAYAK! Barcile de rafting sunt insotite de caiacisti brevetati BCU (British Canoe Union) cu mare experienta, ce intervin in orice situatie de inot dar si realizeaza filme cu cea mai buna perspectiva asupra turei dumneavoastra. Echipa GreenAdventure este formata din profesionisti cu experienta,  avand ca si cea mai inalta prioritate siguranta clientilor si a serviciilor oferite.

Pretul este de 200 Ron/persoana/coborare. Si daca alegi sa te faci 2 ture de rafting, pretul pentru a doua tura este la jumatate: 100 Ron/persoana/coborare!!! Ultima supriza poate sa fie in ziua de duminica, adica o tura de rafting pe Basca Mare. Rock and Roll :). Adica clasa 3+ cu pasaje de 4 (din maxim 6)!!! Pretul pentru tura de rafting pe Basca Mare este de 200 Ron/persoana/coborare. Dar pentru asta trebuie sa ai cel putin o tura la activ cu noi pe Buzau.

Ture cu Caiacele. GreenAdventure se ocupa de toate aspectele unei astfel de expeditii, incepand cu traseul, cazarea si mancarea, punerea la dispozitie caiacele rezistente, confortabile si stabile, precum si echipament de protectie, casti si veste de salvare.

Pretul este de 190 Ron/persoana. Si ai si o masa „haiduceasca” inclusa in acest pret :).

La ambele ture oferim gratis sesiune de poze si filmari cu camere de actiune Go Pro.

Despre GreenAdventure

GreenAdventure isi propune sa ofere clientilor sai momente de relaxare dupa saptamani intregi petrecute in mediul urban la birou sau printre betoane. Cum ar fi sa va luati familia sau prietenii si sa fiti o echipa galagioasa la o tura de rafting? Sau sa coborati o cascada intr-un canion de munte, acolo unde doar caderea  apei se aude si fosnetul frunzelor? Sau la o drumetie pe un traseu alpin, tocmai in var de munte, de unde ti se pare ca vezi intreaga lume? Fiti alaturi de noi si veti avea material indeajuns sa rezistati cu brio pana la urmatoarea iesire din oras!