Twitter va lansa functia platita „super follow”, care permite utilizatorilor sa taxeze pentru continut

Twitter va lansa functia platita „super follow”, care permite utilizatorilor sa taxeze pentru continut

Twitter a anuntat ca va lansa o functie noua, denumita „super follow”, care va permite utilizatorilor sa taxeze urmaritorii pentru accesul la continut exclusiv. Aceasta noua caracteristica va fi implementata la sfarsitul acestui an.

Twitter si-a dezvaluit planurile la un eveniment virtual organizat pentru investitorii sai. Prin aceasta noua functie, Twitter incearca sa gaseasca mai multe modalitati de a face bani, atat pentru sine, cat si pentru cei mai prolifici utilizatori ai sai.

Este pentru prima data in ultima perioada cand platforma anunta schimbari semnificative in modul in care oamenii o pot folosi.

De asemenea, s-a comunicat ca Twitter testeaza un serviciu de discutii audio live, care s-a dovedit popular pe platforma noua rivala, reteaua sociala exclusiv audio Clubhouse.

„De ce nu incepem cu motivul pentru care oamenii nu cred in noi”, a spus fondatorul Twitter, Jack Dorsey.

„Se reduce la trei critici: suntem lenti, nu suntem inovatori si nu suntem de incredere”.

Twitter, care a fost lansat in 2006 si a inregistrat primul sau profit anual in 2018, a declarat ca spera sa isi dubleze veniturile in 2023.

Stirea a starnit o reactie mixta in randul utilizatorilor de Twitter. Consultantul in social media Matt Navarra si-a intrebat adeptii daca vor fi dispusi sa plateasca o suma de bani pentru conturile lor preferate, iar 85% au raspuns ca nu.

Voi ce parere aveti?