Un conector pentru (aproape) orice

Un conector pentru (aproape) orice

Forta, semnale si date: noul conector rectangular EPIC® MH produs de Grupul Lapp cu sediul in Stuttgart, este intr-adevar o incununare a talentului tehnic.

Utilizatorii pot combina intr-o singura carcasa toate tipurile de semnale electrice pe care le pot intâlni intr-un cablu utilizând diverse inserturi. Toate acestea sunt posibile datorita unui sistem de rama care poate fi echipata cu inserturi modulare produse de Lapp sau chiar cu inserturi modulare existente pe piata, iar asamblarea este de departe mult mai usoara decât in cazul ramelor cu sistem pliabil sau glisant de asamblare. De la 2 la 36 de poli, curenti de pâna la 100 A, tensiuni pâna la 1000 V, transfer de date Cat 5 pâna la 100 MHz, combinatiile acceptate de acest sistem sunt extraordinar de variate.

Noul sistem modular de conector este benefic in special clientilor care dezvolta noi masinarii. Ei pot sa-si ajusteze foarte usor configuratia conectorului in timpul procesului de dezvoltare si testare a noii masinarii fara sa fie nevoie de modificari mecanice pentru prinderea unui alt tip de conector. Catalogul on-line si cautatorul de produse on-line ajuta utilizatorul sa-si configureze usor si sigur conectorul necesar evitindu-se astfel orice greseala.

Viziteaza-ne la standul Lapp la targul din Hanovra, stand (C03) in sala 11 si afla care sunt noutatile.

Pentru mai multe informatii accesati: https://lappromania.lappgroup.com