Workshop despre Employer Branding la Targu Mures. 6 noiembrie 2019.

Workshop despre Employer Branding la Targu Mures. 6 noiembrie 2019.

In 6 noiembrie 2019, Talent Center organizeaza la Targu-Mures un workshop cu tema The Future in HR: Employer Branding, dedicat companiilor si pasionatilor de resurse umane sau marketing. Evenimentul va avea loc la Co-Place, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 171, in intervalul orar 09:30-14.00.

Ce este Employer Branding, cum putem construi un brand puternic de angajator, cum il mentinem pentru a atrage talente si a controla costurile cauzate de fluxul de personal, vom afla in cadrul workshop-ului de la Alexandra Micu – Trainer & Employer Branding Consultant Talent Center, Roxana Draghici – Head of Sales eJobs Romania si Lucian Blaga – Director Comercial Pharma Nord.

Partenerii evenimentului sunt CCI Française En Roumanie, eJobs, Pharma Nord, Chocolissimo, Rose Mary, Pure’ssense Cosmetics by Codru, Zi-de-Zi.ro.

Talent Center aduce serviciile premium de resurse umane in Transilvania

Talent Center, furnizor premium de servicii in domeniul resurselor umane, a fost creat in urma cu mai bine de 5 ani, din pasiune pentru oameni si dorinta de a aduce o schimbare pozitiva in lumea resurselor umane. Brand-ul a fost dezvoltat de-a lungul timpului de Alexandra Micu, psiholog de profesie si specialist resurse umane cu experienta. Alexandra este trainer si consultant Employer Branding cu certificare internationala, numarandu-se printre putinii experti certificati din bransa.

Incepand cu luna septembrie 2019, Alexandra Micu impreuna cu Roxana Persa, specialist resurse umane si talent enthusiast,  iau initiativa de a aduce serviciile Talent Center mai aproape de angajatorii si candidatii din zona Transilvaniei, pentru a optimiza si facilita intreg procesul de selectie si recrutare al candidatilor din diverse domenii precum: IT, inginerie, marketing, management, sarbatorind astfel deschiderea filialei Talent Center Transilvania, in Targu-Mures, cu o serie de evenimente dedicate companiilor ?i candidatilor.

Serviciile Talent Center se bucura de recomandarea unui portofoliu impresionant de clienti, oferind servicii integrate atat pentru companii (executive search, invatare si dezvoltare, team-building, etc), cat si pentru candidati (consultanta, optimizare CV, coaching).

Talent Center sustine antreprenorii si companiile din Romania, ajutandu-i in mod direct sa isi formeze echipe competente prin serviciile de recrutare si sa isi imbunatateasca imaginea ca angajator pe piata, punandu-le la dispozitie servicii de Employer Branding, o forma de marketing pentru angajator, solutie considerata a fi raspunsul la criza specialistilor de pe piata muncii. Pe de alta parte, candidatii sunt si ei sprijiniti in gasirea unui loc de munca potrivit, in cazuri de reconversie profesionala, oferindu-le coaching in cariera, optimizarea CV-ului in limba romana si engleza si a profilului de LinkedIn.

Pentru mai multe detalii, vizitati talentcenter.ro, sau contactati direct echipa Talent Center Transilvania: Alexandra Micu – 0744618911, alexandra@talentcenter.ro si Roxana Persa – 0770 458 718, roxana@talentcenter.ro