Agentia Sag Media Communications gestioneaza contul de PR al Asociatiei Medicover, castigatoarea Premiului Special Organizatia New Entry in cadrul Galei Societatii Civile 2018

Agentia Sag Media Communications gestioneaza contul de PR al Asociatiei Medicover, castigatoarea Premiului Special Organizatia New Entry in cadrul Galei Societatii Civile 2018

Agentia Sag Media Communications gestioneaza campania de comunicare pentru Programul ”inCerc” de Preventie a Diabetului Zaharat de Tip 2 si a Bolilor Civilizatiei, implementat de Asociatia Medicover din septembrie 2017 in Romania.

Recent, organizatia non-guvernamentala a fost desemnata castigatoarea Premiului Special Organizatia New Entry, acordat luni, 11 iunie, in cadrul Galei Societatii Civile 2018.

Programul ”inCerc” de Preventie a Diabetului Zaharat de Tip 2 si a Bolilor Civilizatiei lansat la Ploiesti, primul oras din Romania in care acesta se va derula, a fost nominalizat la Premiul Special Organizatia New Entry alaturi de alte 21 de proiecte.

”inCerc” – un program de preventie a diabetului zaharat si a bolilor civilizatiei la copii, dezvoltat de cercetatori internationali, unic in Romania

Implementat pentru prima data in Polonia in 2013 de catre Fundatia Medicover, pe baza studiilor si cercetarilor specialistilor de la Universitatea din Gdansk, Programul ”inCerc”, primul de acest fel lansat in Romania, isi propune evaluarea a peste 12.000 de copii de clasa a V-a din Romania cu privire la riscul dezvoltarii diabetului zaharat de tip 2 si a altor boli ale civilizatiei, avand ca scop final imbunatatirea stilului de viata.

Programul are doua etape: Analiza Complexa de Sanatate, care cuprinde evaluarea gratuita si non-invaziva a elevilor de clasa a V-a pentru depistarea celor cu risc de dezvoltare a diabetului zaharat de tip 2 si Asistenta Individuala Integrata, care ofera sesiuni individuale de consiliere pe parcursul a 18 luni.

Comunicare 2.0, dinamica si interactiva, focusata pe risk & assets awareness in cadrul comunitatii „inCerc

Pe langa actiunile de comunicare din sfera online, focusate pe website-ul www.in-cerc.ro, optimizat si dezvoltat de echipa de Digital a agentiei, cat si pe canalele social media, echipa agentiei Sag Media Communications mizeaza pe viralizarea sprijinului reciproc pe care si-l pot oferi membrii comunitatii “inCerc” – familiile care au acceptat participarea in cadrul etapei de Asistenta Individuala Integrata.

„Ne bucuram ca actiunile integrate de comunicare si promovare, cat si expunerea locala si centrala, au contribuit la popularizarea Programului inCerc, pe parcursul primului sau an de prezenta in Romania. Initiativa derulata de Asociatia Medicover are puterea sa schimbe un deznodamant periculos – prevalenta din ce in ce mai crescuta a diabetului zaharat de tip 2 la copii – si suntem mandri ca proiectul promovat de agentia Sag Media Communications a fost recunoscut in cadrul Galei Societatii Civile 2018”, afirma Cristian Paleologu, Managing Partner Sag Media Communications.

„Felicitam echipa Asociatiei Medicover si va invitam pe www.in-cerc.ro, cat si pe canalele social media ale Programului, pentru a fi la curent cu noutatile si stirile legate de Programul inCerc, in orasele in care acesta va activa”, completeaza Damiana Ilinca, Senior Account Manager Sag Media Communications.

Despre Sag Media Communications

Agentia Sag Media Communications a luat fiinta in 2011 si are sedii in Bucuresti si Timisoara, Romania, cat si afilieri in tari din Europa de Sud-Est. Sag Media Communications ofera servicii integrate de PR si marketing online si offline pentru companii din sectoarele medical & pharma, telecomunicatii, productie industriala, logistica, ecommerce, retail, servicii, consultanta.
Website agentie: www.sagmediacommunications.ro
Social media: @SagMediaCommunications

Contact presa

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati agentia Sag Media Communications la adresa de e-mail contact@sagmediateam.com sau la urmatoarele numere de telefon:

0745.526.660 (Cristian Paleologu)
0732.710.894 (Andreea Paleologu)