Atelier de pictura in Piatra Neamt

Atelier de pictura in Piatra Neamt

Atelierul de pictura Ramian din Piatra Neamt realizeaza picturi pe pereti, icoane pictate pe lemn si portrete la comanda, lucrari artistice menite sa infrumuseteze spatiul in care va desfasurati activitatea.

Marian Moncea este, oficial, pictor de 20 de ani. Pasiunea pentru pictura s-a transformat in dorinta de a aduce mai aproape de fiecare frumusetea si beneficiile unei lucrari artistice.  In ultimii ani preda cursuri de pictura copiilor si adultilor, online si offline.

Lucrari si Serciii Atelier de Pictura Ramian

 • Picturi pe pereti. Pictura decorativa a devenit o solutie de amenajare tot mai raspandita in intreaga lume. Este un mod inedit si creativ de a decora o incapere.  Tematica picturilor este aleasa in functie de preferintele clientului si de spatiul ales. Se pot picta atat peretii din camera copiilor sau a adultilor, cat si cei din sufragerie, baie sau hol. De asemenea, Atelierul Ramian realizeaza picturi pentru gradinite, hoteluri, baruri si restaurante. Tematica se stabileste impreuna cu clientul, echipa Ramian putand crea o compozitie originala, potrivita spatiului.
 • Portrete la comanda.  Marian Moncea realizeaza portrete la comanda, ce pot reprezenta cadouri originale, cu o importanta valoare sentimentala, transformand fotografiile tale preferate in splendide opere de arta. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o fotografie a persoanei dragi prin email si Marian va realiza un portret minimalist sau un portret in ulei pe panza dupa acea fotografie.
 • Tablouri pictate manual de vanzare sau la comanda. Tablouri abstracte, peisaje, potrete. Picturi in ulei pe panza, picturi cu foita de aur.

 • Icoane pe lemn. Icoanele au avut, intotdeauna, un rol esential,  ca obiecte de cult in bisericile si manastirile ortodoxe, fiind un element important in arta romaneasca veche. Atelierul de pictura Ramian realizeaza icoane pictate pe lemn sau pe oua din lemn care reprezinta fie imaginile sfintilor sau martirilor din istoria crestinatatii, fie scene din viata acestora.

Majoritatea cursurilor de desen si pictura sunt pentru nivel incepator. Nu trebuie sa te temi de creion sau pensula. Scopul ArtRetreat este sa le imblanzim si, in acelasi timp, sa ne relaxam printr-un nou hobby.

Cursurile de pictura si desen se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor. Niciodata nu e prea tarziu sa trezesti artistul din tine!

 • Grupa 5-8 ani
  Online si offline, invatam desenul si cromatica.
 • Grupa 9-14 ani
  Online si offline, experimentam carbune, pasteluri si acrilice.
 • Grupa Adulti
  Online si offline, ne relaxam prin pictura.
 • Cursuri de pictura Gratuite
  La fiecare 2 luni facem o sedinta live pe ZOOM.