Bebebliss.ro include in oferta noile produse Nuna indragite de vedetele internationale

Bebebliss.ro include in oferta noile produse Nuna indragite de vedetele internationale

In urma succesului pe care l-a avut caruciorul Nuna Pepp, producatorul a creat un nou model de caruciorIvvi, ce se bucura de aprecierea mamicilor din intreaga lume. Acest minunat carucior, utilizat chiar si de vedetele din Hollywood a ajuns si la noi.

Pentru a fi cat mai mult pe placul parintilor, Nuna a dotat caruciorul Ivvi cu o serie de caracteristici si facilitati care il fac sa fie usor de manevrat si extrem de confortabil pentru bebe si mamica.

Caruciorul IVVI de la Nuna este apreciat in intreaga lume, motiv pentru care vedete precum Gwen Stefani au decis sa il achizitioneze. Ca dovada, recent, solista a fost fotografiata in timp ce il plimba pe cel de-al treilea fiu al sau, Apollo, in caruciorul Ivvi de la Nuna. Daca o astfel de persoana care dispune de un buget generos si care are atatea optiuni, a decis sa cumpere acest carucior, inseamna ca intr-adevar se evidentiaza prin functionalitate, design si calitate.

Echipa bebebliss.ro mereu a incercat si va incerca in continuare sa iti ofere cele mai calitative si la moda produse din industria articolelor pentru bebelusi si copii. Din aceasta cauza iti oferim posibilitatea ca incepand cu luna noiembrie sa te poti bucura si tu de acest extraordinar carucior.

Asadar, incepand cu luna noiembrie, pe bebebbliss.ro poti sa achizitionezi acest minunat carucior la un pret accesibil.

Ca sa nu existe indoiala ca Ivvi, caruciorul de la Nuna, este cea mai buna alegere, te invitam sa intri pe site-ul nostru, bebebbliss.ro si sa vezi de ce facilitati poti beneficia achizitionand acest produs.