Biciclete de Black Friday 2018! Ce magazine specializate au reduceri de Black Friday?

Anul trecut, de Black Friday, au lansat reduceri mai multe magazine fizice si online, nisate pe comercializarea de biciclete si accesorii de ciclism.
Ne asteptam ca nici anul acesta sa nu rateze sarbatoarea reducerilor magazinele BikeXCS, Biciclop, Pegas, Pro Bike, Planet Bike, BikeExpert, Veloteca, Maros Bike.
Deocamdata, stim ca magazinele de biciclete, piese si accesorii de ciclism, BikeXCS, organizeaza Black Friday 2018 de pe 16 noiembrie 2018 pana pe 30 noiembrie 2018. Vor avea o lista cu reduceri la biciclete, piese si echipamente de pana la 50% , o lista scurta cu reduceri de pana la 70%, reduceri de pana la 15% la piesele Shimano si de pana la 30% la restul bicicletelor, pieselor si accesoriilor din stoc.
Te invitam sa dai o raita in cele 3 magazine fizice BikeXCS din Bucuresti, pentru a-ti forma o parere in privinta gamei de produse comercializate:
•    BIKE XCS Sector 1 Bucuresti: Str. Nicolae G. Caramfil 34 (deschis de curand)
•    BIKE XCS Sector 2 Bucuresti: Bd Lacul Tei 126 – 128
•    BIKE XCS Sector 3 Bucuresti: Str. Baba Novac 11A
sau sa ii vizitezi online, pe https://www.bikexcs.ro
Tu ce iti doresti de Black Friday 2018? O bicicleta electrica, o bicicleta MTB sau un BMX? Vrei sa faci un cadou persoanelor dragi, pasionate de ciclism?  Vei alege imbracaminte pentru ciclism, casti de protectie sau sonerii personalizate?  Copilul tau se va bucura cu siguranta de un BMX sau de un skateboard.