Bike XCS Demo Day – 19 iunie 2016, Padurea Pustnicul

Bike XCS Demo Day – 19 iunie 2016, Padurea Pustnicul

Organizam Duminica, 19 iunie 2016, de la ora 10, evenimentul „Bike XCS Demo Day Elite, Cannondale & GT”, in cadrul caruia iti prezentam cele mai tari biciclete si iti dam sansa sa le testezi intr-unul din cele mai frumoase locuri din Bucuresti – Padurea Pustnicul (Restaurant Casa de Piatra, DN3, Pantelimon).

Vei putea testa biciclete de la producatori de renume: Cannondale si GT.

Inregistreaza-te prin completarea formularului de aici https://www.bikexcs.ro/demo-day-elite

Invitatii vor fi contactati pe mail sau/si telefonic in data de 13 Iunie, urmand ca prezenta sa fie confirmata in termen de trei zile.

Pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/1033935183355366/

Vino sa te distrezi si sa vezi ce inseamna sa mergi cu o bicicleta speciala. Flota pusa la dispozitie de catre partenerii “Bike XCS Demo Day” este special creata pentru a-ti pune entuziasmul si dorintele la incercare indiferent de tipul de bicicleta preferat.

Despre BIKE XCS

Povestea Bike XCS a inceput acum 12 ani. In tot acest timp, am comercializat cu succes biciclete, piese si echipamente pentru ciclism de calitate superioara.

BIKE XCS detine 2 magazine fizice in Bucuresti: pe Bd. Lacul Tei 126-128 si pe Str. Baba Novac 11a si fiecare, cu cate un service de biciclete, precum si un magazin online, https://www.bikexcs.ro.

Pentru comenzile online de biciclete, prin intermediul magazinului online https://www.bikexcs.ro, transportul este gratuit si beneficiezi de livrare rapida in 24h.

Ai posibilitatea de a plati ramburs, online cu cardul sau in rate. Plata cu cardul si introducerea datelor personale pe site-ul BikeXCS.ro sunt securizate si criptate. Certificatul SSL instalat pe serverul nostru asigura protectia datelor personale si a celor bancare.

Beneficiezi de garantie de la producator pentru toate produsele comercializate in magazinele fizice sau in magazinul online.

Iti oferim optiunea de a-ti asigura bicicleta impotriva furtului sau a talhariei, in colaborare cu Grawe Romania.

Beneficiezi de consultanta la telefon pentru alegerea produsului potrivit si consultanta in magazinele fizice.

Ne gasesti aici:

Magazin Online: https://www.bikexcs.ro/

Facebook : https://www.facebook.com/BikeXCS/

Magazine fizice:

  • Lacul Tei 126-128, sector 2, Bucuresti
  • Baba Novac 11a, sector 3, Bucuresti