Cel mai mare retailer online de tesaturi si-a deschis un showroom in Timisoara

Cel mai mare retailer online de tesaturi si-a deschis un showroom in Timisoara

    Incepand din aceasta luna, UNICO S, firma ce detine mai multe site-uri online de tesaturi si-a deschis un showroom pe o suprafata de 300 mp in Timisoara. Aici puteti gasi peste 2000 de tesaturi din cele mai variate modele. Zilnic de aici sunt trimise peste 100 de colete in toata Romania.

     Doamnele care isi doresc o rochie pentru ocaziile speciale pot alege dintr-o gama variata de materiale textile: Broderii fine, Dantele elegante, Voaluri de matase, Saten elastic, Brocarduri, Tesaturi cu paiete, Tulle, Tafta duchess si multe altele.

     Pentru cei care doresc o schimbare a designului locuintei, UNICO S vine in intampinarea clientilor sai cu peste 500 de modele de perdele si draperii.  De la clasicele perdele cu broderie la cele mai noi cum ar fi perdelele pe tulle, in acest magazin cu siguranta puteti gasi solutia potrivita pentru amenajarea locuintei D-voastra !

   Pentru anul acesta UNICO S si-a bugetat o crestere de 30% a cifrei de afaceri, crestere ce se bazeaza pe investitile masive facute in ultimii 2 ani.

Va asteptam in showroom-ul din Timisoara, de pe Calea Aradului, nr. 103 (colt cu str. Cugir). Puteti vedea gama noastra de materiale textile si online, pe www.tesaturi-textile.ro.