Concert extraordinar de muzica gospel „Celebrate Christmas”, 10 decembrie 2014, Bucuresti

Concert extraordinar de muzica gospel „Celebrate Christmas”, 10 decembrie 2014, Bucuresti

Concertul extraordinar de muzica gospel „Celebrate Christmas” va avea loc in Bucuresti, pe 10 decembrie 2014, de la ora 20.00, la Cinematograful Patria.

Concertul sustinut de cei 35 de artisti din Chicago, care anul acesta au castigat premiul pentru cel mai bun cor contemporan gospel din Statele Unite ale Americii, la cea de-a 29-a editie a prestigiosului concurs „Stellar Awards”.

Fondata in Chicago in 2003 de catre reverendul Dexter Walker, Zion Movement este un ansamblu de 35 artisti care a demonstrat ca este posibil sa devii unul din cele mai admirate si solicitate grupuri de pe scena muzicala internationala. 

Aranjamentele lor sunt adevarate creuzete de energie, iar maniera inedita a interpretarii conduc la o ambianta calda si prietenoasa, inegalabila in zona muzicii gospel.

Concertul „Celebrate Christmas” de la Bucuresti este al doilea concert din cadrul unui amplu turneu european pe care corul fondat in Chicago, in 2003, de catre reverendul Dexter Walker, il sustine in perioada 09 decembrie 2014-02 ianuarie 2015. Pe agenda turneului sunt incluse 25 de concerte in patru tari (Romania, Ungaria, Elvetia si Italia). Pe 9 decembrie 2014, artistii americani vor aduce magia Craciunului la Constanta,  pe 11 decembrie 2014 vor canta pentru publicul din Cluj Napoca.

Concertul pregatit pentru publicul din Romania prezinta un repertoriu mixt, din care nu vor lipsi colindele si cantecele traditionale crestine, prezentate intr-o procesiune caracteristica genului, insotita de un ocean de energie revigoranta.

Biletele pentru concertul „Celebrate Christmas” de la Bucuresti  se gasesc in vanzare la casa de bilete a Salii Cinematografului Patria, in Statia de Metrou Piata Unirii 1, La parterul magazinului Unirea Shopping Center. Preturile biletelor: 65 lei (categoria III), 99 lei (categoria II) si 129 de lei (categoria I).

Bilete mai pot fi achizitionate in reteaua Librariilor Carturesti, in reteaua Agentiilor TUI TravelCenter & EuroLines si online, pe Bilet.ro, Biletoo.ro si Agentia de bilete Biletfan.ro

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala SpectacolArt, in colaborare cu Pro Music International si cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti.

Parteneri:

Cultural Act, Sfera Decor, TUI TravelCenter& Eurolines, Bilet.ro, Biletoo.ro, Reteua Librariilor Carturesti.

Parteneri media:

Romania TV, Magic FM, TV CITY, 4 Arte.ro, 9 AM, Blitz tv, Bucharest Herald, Bucharest Night Life, Business Women, Calendar Evenimente, Clinic Tv, Iconcert, Info Music, News Up, Oops Media, Ring, Rol.Ro, Salon TV, Tv City Bucuresti, Vip, Ziare.com.

Partener Promovare :   Succes Events Media – agentie organizare evenimente.

 

Contact:

IULIAN RADOI – manager eveniment

Phone: +40 721 091 839

Email : spectacolart@gmail.com

https://www.facebook.com/spectacolart