Concert Publika in Hard Rock Cafe, Bucuresti – Sambata, 25 octombrie 2014

Concert Publika in Hard Rock Cafe, Bucuresti – Sambata, 25 octombrie 2014

Trupa PUBLIKA implineste anul acesta 6 ani de activitate si sarbatoreste alaturi de fanii sai si de iubitorii muzicii pop-rock. Sambata, 25 octombrie 2014, Publika te asteapta la Hard Rock Cafe, din Bucuresti, incepand cu ora 22:30.

Baietii vor interpreta, dintr-un playlist de exceptie, atat binecunoscutele hituri ale anilor ’80-’90, cat si piese mai noi. Vor fi invitate nume sonore din industria muzicala romaneasca.

Pentru a promova evenimentul, Publika va avea si cateva aparitii la TV. Baietii de la PUBLIKA, vor prezenta in premiera piesa noua, Luni, 13 octombrie 2014, la Antena 1 ( “Un Show Pacatos”), de la ora 00:15. De asemenea, acestia sunt invitati la Kanal D, in emisiunea „Teo Show”, Vineri, 17 octombrie si in emisiunea „Draga mea prietena”, Luni, 20 octombrie.

Despre trupa Publika

Ionut Ruscior – voce / Florin Giuglea – chitara / Robby G – clape / Hanes Radu – tobe / Costin Danaila – bass formeaza trupa Publika, infiintata in 2008, dintr-o “potrivire muzicala iesita din comun si o comunicare exceptionala”.

Formatia PUBLIKA are o bogata experienta de scena, de productie si de studio.
In 2009, si-au lansat primul album „Unde esti”. Trupa are in palmares videoclipuri la piese precum „Unde esti”, „Yesterday”, „Perfect day”, „Cazut din nori” si versiunea remixata a piesei „Unde esti”.

Un eveniment organizat de Hard Rock Cafe si Succes Events Media.

Despre Hard Rock Cafe

Cafeneaua-club Hard Rock Cafe din Bucuresti si-a conturat o binemeritata reputatie in peisajul cultural autohton, oferind publicului bucurestean sansa de a asculta live muzicieni autohtoni sau de anvergura internationala. Hard Rock Cafe delecteaza atat generatia rock “old school,” cat si pe cei care prefera ritmurile pop-rock sau cele imbogatite cu accente moderne.

Despre Succes Events Media

Succes Events Media este o agentie de organizare de evenimente, cu o bogata experienta pe piata din Romania, implicandu-se activ, in mod constant, in organizarea de show-uri live, concerte outdoor, show-uri fashion, lansari, targuri, evenimente mondene sau business. Orice eveniment este rezultatul muncii unei echipe de profesionisti. Pentru a avea rezultatele dorite, alege Succes Events Media!

Nu uita sa adaugi acest eveniment in agenda! Pe 25 octombrie, Publika te asteapta la Hard Rock Cafe din Bucuresti!

Sursa: http://www.succeseventsmedia.ro/concert-extraordinar-publika-hard-rock-cafe/