(P) Conga.ro – oferta lentile de contact Halloween

(P) Conga.ro – oferta lentile de contact Halloween

Buhuhu!!! Halloween-ul se apropie!

Anul acesta, magazinul online Conga.ro ti-a pregatit urmatoarea oferta:

La orice cutie de lentile de contact de Halloween primesti gratuit o solutie de intretinere Avizor 60 ml si o cutie depozitare lentile de contact.

Cea mai infricosatoare noapte a anului se apropie cu pasi rapizi. Petrecerea de Halloween este una dintre cele mai asteptate petreceri din an. Toata lumea se deghizeaza in personaje infricosatoare. Tu in ce te vei costuma anul acesta? Vampir, Varcolac sau Zombie?

Indiferent de personajul ales, costumul de Halloween trebuie “accesorizat” cu o “privire” pe masura. Lentilele de contact de Halloween intregesc perfect orice costumatie, pregatindu-te pentru cea mai infricosatoare noapte din an, cand „spiritele rele” umbla prin cluburi sau in vizite la prieteni.

In magazinul online Conga.ro vei gasi peste 20 de modele de lentile de contact cosmetice, ideale pentru Halloween: Crazy Vampire, ColorVue White Zombie, ColorVue Red Devil, ColorVue Lunatic, Cat’s Eye, Crazy Blackout…si multe altele.

Poti achizitiona atat lentile cosmetice pentru o singura purtare, cat si lentile anuale (pot fi purtate 360 de zile pe an) sau trimestriale (pot fi purtate timp de 4 luni).

La fiecare pereche de lentile de contact de Halloween achizitionata de pe Conga.ro, primesti gratuit o solutie de intretinere Avizor 60 ml si o cutie speciala pentru depozitarea lentilelor de contact.

Profita chiar acum de promotie!

 

Despre Conga.ro

Conga.ro by Optiblu este magazinul online de optica medicala, numarul 1 in Romania. Conga.ro, este brand Optical Network, importatorul si distribuitorul Safilo Grup in Romania (Hugo Boss, Carrera, Gucci, Dior, Polaroid, etc). Optical Network este cea mai mare companie de optica medicala din Romania prin divizia de retail (Optiblu, Ono, Klarmann), divizia on line (Conga.ro) si divizia de distributie.

Ne gasesti pe :

Web: www.conga.ro

Facebook : https://www.facebook.com/Conga.Romania