Conga.ro – Promotie lentile de contact AirOptix

Conga.ro – Promotie lentile de contact AirOptix

Magazinul online Conga.ro propune purtatorilor de lentile de contact 2 oferte greu de refuzat:

1.    La achizitionarea a 2 cutii de lentile de contact AirOptix (6 lentile) si a unei solutii Opti-Free Pure Moist 300 ml primesti mai multe Cadouri :

  • O crema Toleriane Ultra (40ml)
  • O apa micelara fiziologica (50ml)
  • O apa termala La Roche-Posay (50 ml)
  • 10 servetele demachiante Systane Lid Wipes

Lentilele de contact disponibile la promotie :

  • Air Optix Aqua (6 lentile) – lentile de contact cu port zilnic sau pana la 6 nopti consecutiv,  realizate dintr-un material revolutionar care permite sa treaca pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale. Senzatia de confort este sporita si de sistemul unic Aqua Moisture care aduce un triplu beneficiu: lubrifiaza, mentine hidratarea, asigura confort.
  • Air Optix Astigmatism (6 lentile) – lentile de contact torice cu purtare zilnica in regim de inlocuire lunar. Ofera o buna transmisibilitate a oxigenului, asigura confort si claritate purtatorului. Oxigenere de 5 ori mai buna decat cea a lentilelor din material hidrogel.
  • Air Optix Night&Day Aqua (6 lentile) – lentile de contact lunare, ce pot fi purtate 24 de ore pe zi pana la 30 de zile si nopti consecutiv, oferind cea mai mare transmisibilitate la oxigen dintre toate lentilele moi existente, ideale pentru persoanele care isi doresc o purtare continua.
  • Air Optix Aqua Multifocal (6 lentile) – lentile de contact multifocale cu purtare zilnica si regim de inlocuire lunar, ce asigura confort excelent si acuitate vizuala pe toata perioada utilizarii, datorita oxigenarii de 5 ori mai buna decat cea a lentilelor din material hidrogel.

Promotia este valabila in perioada 15 iunie – 31 iulie 2016, in limita stocului disponibil.

airoptix+cadou

2.    La achizitionarea a 2 cutii de lentile de contact AirOptix plus HydraGlyde  si a unei solutii Opti-Free Pure Moist 300 ml, primesti Gratuit un Selfie Stick cu BlueTooth.

Lentilele de contact lunare Air Optix HydraGlyde (pachete de 3 sau 6 lentile) ofera protectie remarcabila impotriva depunerilor si o hidratare de durata care sustine portul confortabil din ziua 1 pana in ziua 30. Matricea de hidratare HydraGlyde® este o tehnologie unica de hidratare Alcon prezenta in acest moment in solutiile de intretinere premium OPTI-FREE® PureMoist® si AOSEPT® Plus cu HydraGlyde®. Aceasta tehnologie unica de hidratare atrage si retine hidratarea pe suprafata lentilelor de contact moi si este creata special pentru lentilele de contact din silicon hidrogel.

Promotie valabila in perioada 15 iunie – 31 iulie 2016, in limita stocului disponibil.

air optix selfie stick

Despre Conga.ro

Conga.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de lentile de contact si solutii de intretinere, ochelari de soare pentru femei, barbati, copii si rame de ochelari de vedere…toate la preturi foarte avantajoase.

In 2 ani de la lansare, am crescut rapid, devenind unul dintre cele mai cunoscute magazine online din domeniul produselor oftalmologice. Actualizam constant stocul, aducand produse noi, originale, de cea mai buna calitate si iti rasplatim fidelitatea cu numeroase reduceri si promotii. Iti stam la dispozitie cu sfaturi pentru alegerea produselor prin Live Chat sau E-mail.

Increderea garanta de OPTIblu recomanda site-ul www.conga.ro si il pozitioneaza pe un loc fruntas fata de principalii competitori.