Conga.ro – Promotii la lentilele de contact colorate

Conga.ro – Promotii la lentilele de contact colorate

In perioada 24 august – 30 septembrie 2016, beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT si CADOU surpriza la orice comanda de lentile colorate Freshook, AirOptix Colors, Soflens natural Colors, Expression Colors sau Adore.

natural colors

In perioada 22 august – 30 septembrie 2016, daca achizitionezi 2 cutii de lentile de contact Softlens Natural Colors de pe Conga.ro, beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT + 1 Artelac Splash 10ml CADOU.

De ce sa alegi Conga.ro?

  • Stoc permanent disponibil. Stocul de lentile de contacts este mereu actualizat, avand in permanenta un necesar minim de produse pentru a indeplini nevoile clientilor si a asigura un termen de livrare cat mai scurt.
  • Produse 100% originale. Pe Conga.ro vei gasi doar lentile de contact autentice, achizitionate direct de la producatori sau de la furnizorii oficiali ai acestora.
  • Livrare rapida oriunde in tara. Lentilele de contact comandate vor fi livrate prin curierat rapid la adresa specificata de tine.
  • Incredere garantata de OPTIblu.
  • Sfaturi medicale specializate. Ai posibilitatea de a intra in contact cu un medic oftalmolog atunci cand exista nelamuriri legate de lentilele de contact pe care doresti sa le cumperi.

Ne gasesti aici:

Magazin online: https://www.conga.ro

Facebook : https://www.facebook.com/Conga.Romania

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCyRLwydNmebvM8gqSr8JN_Q/