CONGA.RO – PROMOTII PENTRU PURTATORII DE LENTILE DE CONTACT

CONGA.RO – PROMOTII PENTRU PURTATORII DE LENTILE DE CONTACT

Bucura-te de vara cu lentilele de contact Acuvue cu filtru UV, care contribuie la protejarea ochilor tai!

acuvue

Achizitioneaza 4 cutii de lentile de contact Acuvue cu filtru UV si primesti un prosop de plaja cadou. Oferta este valabila in perioada 1 iulie – 31 august 2017, pana la epuizarea stocurilor.

Desi nu reprezinta un substituent al ochelarilor de soare, lentilele cu filtru UV ofera protectie suplimentara impotriva transmiterii radiatiilor UV nocive catre cornee si in interiorul ochiului.

Toate tipurile de lentile de contact Acuvue, din stocul Conga.ro, contin filtru UV:

  • lentilele de contact saptamanale pentru corectarea astigmatismului ACUVUE OASY;
  • lentilele de contact saptamanale, pentru tratarea miopiei si hipermetropiei, ACUVUE OASYS with Hydraclear Plus;
  • lentilele de contact de 2 saptamani, pentru tratarea miopiei si hipermetropiei, ACUVUE 2.

1 cutie de Air Optix Plus HydraGlyde (6 lentile) = Cadou o solutie starter OPTI Free PureMoist (60ml)

airoptix

AIR OPTIX Plus HydraGlyde completeaza Familia AIR OPTIX  de lentile de contact lunare din silicon hidrogel, cu transmisibilitate ridicata la oxigen.

Combinand Tehnologia SmartShield™ a lentilelor AIR OPTIX cu Matricea de hidratare HydraGlyde® s-a obtinut o lentila de contact care ofera protectie remarcabila impotriva depunerilor si o hidratare de durata care sustine portul confortabil din ziua 1 pana in ziua 30.

Solutia de intretinere Opti Free Pure Moist asigura un confort de durata, pana la 16 ore, cu ajutorul matricei de hidratare HydraGlyde®. Este recomandata purtatorilor de lentile de contact care isi doresc portul confortabil al lentilelor de dimineata pana seara tarziu, petrec multe ore in fata calculatorului sau isi desfasoara activitatea in medii cu aer conditionat, au un film lacrimal cu un nivel ridicat de lipide si proteine.

Promotia este valabila pana pe 31 iulie, in limita stocului disponibil.

1 cutie AOSEPT Plus (90ml) = Cadou 1 Solutie starter AOSEPT Plus cu HydraGlyde

aosept

Comanda o solutie de intretinere pentru lentile de contact AOSept Plus (90ml) si primesti CADOU o solutie de intretinere AOSept Plus cu HydraGlyde (90ml).

AO Sept Plus este solutie pe baza de peroxid pentru toate tipurile de lentile de contact, ce dezinfecteaza, neutralizeaza si indeparteaza  depozitele de proteine. Lentilele trebuie lasate in solutie minimum 6 ore, interval in care solutia se neutralizeaza.

AOSept Plus cu HydraGlyde, datorita matricei de Hidratare HydraGlyde, acopera in intregime lentila cu un strat rezistent care mentine hidratarea  intreaga zi.

Promotia este valabila pana pe 31 iulie, in limita stocului disponibil.