Cumpara extensii din par natural BELHER si beneficiezi de montaj gratuit!

Cumpara extensii din par natural BELHER si beneficiezi de montaj gratuit!

Vino in magazinul-concept BELHER, alege extensiile din par natural Remy preferate si bucura-te de MONTAJ GRATUIT.

Oferta este valabila pentru orice tip de extensii din par natural Remy: extensii clip-on, tape-on, micro-ring, nano-ring, cheratina, extensii cusute, trese si mese de par, cozi de par sau breton. BELHER iti ofera certificat de autenticitate si calitate pentru orice tip de extensie din par natural Remy.

Consultantii nostri te vor ajuta sa alegi tipul de extensii si culoarea potrivita pentru tine. Hairstylistii nostri iti vor monta extensiile sau cozile de par, pentru ca tu sa pleci de la noi cu parul mult visat.

nano ring

Pentru detalii si programari, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0722 466 444 sau prin email (office@belher.ro).

Te asteptam pe Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter, sector 2, Bucuresti.

clipon balayage

DESPRE BELHER

Belher s-a nascut din dragoste pentru par. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul industriei parului si dupa ani de cercetare suntem mandri sa va oferim o gama de servicii complete: extensii si peruci din par natural sau sintetic, aparate de coafat, accesorii, toate disponibile atat in magazinul nostru fizic, cat si in cel online; consiliere in achizitionare ; servicii de montaj pentru extensii si peruci; servicii de coafat profesionale.

Tine legatura cu noi online:

Magazin online: http://www.belher.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BelHer.ro

Youtube: https://www.youtube.com/+BelHerBucuresti

Instagram: https://www.instagram.com/belher.ro/

Pinterest: https://ro.pinterest.com/BelHerLoveHair/

G+ : https://plus.google.com/+BelHerBucuresti