De Black Friday ai reduceri substantiale la rochiile de mireasa LA NOVIA!

De Black Friday ai reduceri substantiale la rochiile de mireasa LA NOVIA!

Inca nu ti-a cumparat rochia de mireasa? In perioada 20- 22 noiembrie 2014, LA NOVIA ti-a pregatit reduceri substantiale pentru 50 de modele de rochii de mireasa. Rochii de mireasa incepand de la 200 lei! Preturi fara concurenta la rochii de mireasa create de designeri de renume!

 Profita de cele 3 zile de reduceri la rochiile de mireasa La Novia!

Intra pe lanovia.ro, in perioada 20- 22 noiembrie 2014, pentru a vedea rochiile de mireasa la pret redus si vino la o proba in showroomul La Novia din Bucuresti, Zona Unirii, Sf.Vineri, Str.Clucerul Udricani, Nr.1-3, parter.  

Asadar, in cazul in care vrei sa stralucesti in cea mai importanta zi din viata ta, acum ai ocazia, purtand unul din modelele de rochii de mireasa La Novia.

Iti garantam originalitatea rochiilor de mireasa, seriozitate, profesionalism si dinamism prin consilierii dedicati fiecarei mirese.

Important! Programeaza-te din timp la numarul de telefon 0769.189.073 sau completand formularul “Vino la o proba”, de pe site, pentru a te asigura ca vei avea de unde alege rochia perfecta pentru marele eveniment!

Despre La Novia

Din 2009, cand s-a lansat La Novia, am facut peste 1600 de mirese fericite. Si nu ne oprim aici! Continuam sa oferim viitoarelor mirese rochii de mireasa exclusiviste, create de designeri de renume.

La Novia este unic distribuitor de rochii de mireasa pentru brandul Nicole Spose. In salonul nostru gasiti colectii ale urmatorilor designeri: Divina Sposa, Alessandra Rinaudo, Justin Alexander, Colet Spose, Jolie Spose, Lillian West.

Site web: http://www.lanovia.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/rochiimireasalanovia

Tel programari: 0769.189.073

Email: office@lanovia.ro

Adresa salon La Novia: Bucuresti, Zona Unirii, Sf.Vineri,Str.Clucerul Udricani,Nr.1-3,parter

Program: Luni – Vineri  12-20, Sambata 10-15