Evenimente Business Bucuresti, februarie 2017

Evenimente Business Bucuresti, februarie 2017

  • Curs ”Managementul riscului operational”

Perioada: 1-2 februarie 2017

Ora 18:00 – 21:00

Site: www.isfin.ro

Locatie: Str. Stelutei, nr. 2, sector 1, Bucuresti

Institutul de Studii Financiare organizeaza in Bucuresti, in perioada 1-2 februarie, cursul ”Managementul riscului operational”.

Cursul ofera o intelegere a riscului operational, a reglementarilor in acest domeniu, precum si a metodelor de evaluare si control. Mai mult decat atat, in cadrul cursului se vor identifica, analiza si ilustra, cu exemple practice, aspectele cheie implicate de aceasta problematica.

  • Digital Marketing Forum

Perioada: 23-24 februarie 2017

Locatie: JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti

Site: www.digitalforum.ro

23 februarie: O zi cu 8 sesiuni ce reunesc specialistii locali si internationali. Conferinta ofera seniorilor din marketing kit-ul actualizat de informatii si instrumente pentru a face fata provocarilor anului 2017 in mediul digital.

24 februarie: O zi alaturi de un trainer cu experienta in marketingul interactiv din UK. Tim Fidgeon sustine un curs intensiv si interactiv, cu locuri limitate, despre strategia digitala, oferind sfaturi si idei pentru campaniile locale.

  • HR Business Strategist

Perioada:  23-24 Februarie 2017

Locatie:  Hotel Radisson Blu, Bucuresti

Printre temele de discutie abordate in cele doua zile de eveniment se regasesc: rolul coordonatorului de resurse umane la nivel de business strategy & development, result-centric leadership, career mapping for millennials, sharing economy, cultura organizationala ca factor diferentiator, career development & team management si altele.