Inscrie-te acum la concursul ‘Cautam Vedeta’ si poti castiga un medalion cu cod unic Bofonel, la alegere!

Inscrie-te acum la concursul ‘Cautam Vedeta’ si poti castiga un medalion cu cod unic Bofonel, la alegere!

Ai un animal de companie dragut si simpatic? Inscrie-te acum la concursul ‘Cautam Vedeta’ si poti castiga un medalion cu cod unic Bofonel, la alegere!

Cum participi?

Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe Bofonel.ro daca nu esti membru deja, si sa postezi la concurs cea mai amuzanta fotografie cu animalul tau de companie. Trimite apoi link-ul prietenilor tai sa il voteze si daca pana la sfarsitul perioadei concursului ai adunat cele mai multe voturi – vei fi premiat iar animalul tau de companie primeste statutul de vedeta pe Bofonel.ro! De asemenea, va exista si un premiu acordat prin jurizare: echipa Bofonel va alege una dintre cele mai amuzante, originale sau creative imagini. Premiul va consta tot intr-un medalion cu cod unic de identificare, la alegere dintre cele 3 modele disponibile.

Premii

La alegere, un Medalion Bofonel cu cod unic de identificare!

Perioada de desfasurare

25 august 2014 – 25 septembrie 2014

Despre Bofonel.ro

Ce este medalionul Bofonel?

Este un medalion de identificare pentru animalul tau de companie, care foloseste un sistem simplu si performant. Aceasta metoda de identificare este folosita de foarte multe persoane din SUA si Europa. Medalioanele sunt inscriptionate cu un cod unic, atasat profilului online al stapanului de pe Bofonel.ro.  In plus, sunt bijuteriile perfecte pentru animalul tau de companie, datorita elegantei, stralucirii si formelor sugestive.

Cum te ajuta medalionul Bofonel?

In cazul in care animalul tau de companie se rataceste, medalionul il ajuta sa ajunga inapoi acasa. Persoana care il gaseste intra pe www.bofonel.ro, cauta codul unic inscriptionat pe medalion – fara a fi nevoit sa isi creeze cont pe site – si i se afiseaza datele stapanului. Acesta poate sa contacteze direct stapanul prin intermediul datelor de contact afisate sau poate sa ii trimita un mesaj privat direct de pe site.

Cum se utilizeaza medalionul?

Medalionul se ataseaza la zgarda animalului tau de companie. Medalionul are un inelus prin care se poate prinde de zgarda.

Inscrie-te acum in concurs si castiga premii pentru animalul tau de companie!