(P) Magazinul fizic BELHER din Bucuresti –  Extensii si Peruci din par natural Remy la un raport excelent calitate/pret

(P) Magazinul fizic BELHER din Bucuresti – Extensii si Peruci din par natural Remy la un raport excelent calitate/pret

Magazinul fizic BELHER  din Bucuresti, lansat in 2012, este primul magazin din Romania dedicat extensiilor si perucilor din par natural Remy.

In toti acesti ani, BELHER si-a mentinut pozitia de top printre cei mai mari furnizori de extensii din par natural.

BELHER va propune extensii si peruci din par natural Remy la cel mai bun raport calitate/pret din Romania.

Sunt unicii distribuitori de extensii de par care permit testarea produselor inaintea achizitionarii. O echipa de profesionisti te va ajuta sa iti alegi tipul de extensii care ti se potriveste cel mai bine, culoarea perfecta pentru tine si montarea profesionala a acestora.

In magazinul fizic BELHER din Bucuresti, de pe Bd. Pache Protopopescu, nr. 6,  vei gasi:

  • cea mai variata gama de extensii din par Remy sau din par sintetic (care imita foarte bine parul natural): extensii tape-on, clip-on, flip-in, extensii cu cheratina, extensii cusute, extensii microring, trese de par. Toate intr-o gama variata de nuante si lungimi.
  • o gama variata de peruci din par 100% natural Remy si din fibra sintetica de calitate: peruci clasice, peruci monofilament sau peruci partiale, cu par scurt, mediu sau lung, drept sau ondulat, in nuante variate.
  • o selectie de aparate de coafat profesionale: placi pentru indreptarea sau creponarea parului, ondulatoare conice, cilindrice, automate sau uscatoare de par.
  • accesorii pentru extensii: clame clip-on, clesti pentru demontarea extensiilor, perii pentru extensii, sampon sau masca reparatoare pentru par.
  • accesorii din par natural: mese, cocuri detasabile, elastice din par, breton fals, coronite impletite.

De ce Remy ?

Parul Remy este parul uman care nu a suferit procesul chimic de indepartare a cuticulei, aceasta acoperind firul de par si avand rolul de a-l proteja in timp fata de agresiunea factorilor externi.

La fel ca si propriul tau par, parul natural Remy poate fi tuns sau vopsit, dupa bunul tau plac. Parul Remy provine de la un singur donator si are un luciu sanatos. Firele de par au aproximativ aceeasi lungime, in proportie de 95%, evitandu-se astfel incalcirea sau deteriorarea, iar la varfuri prinde o forma usor rotunjita, naturala.

Din respect pentru par, nici un produs nu ajunge la clienti fara a trece de controlul calitatii. BELHER isi ia angajamentul ca fiecare produs al companiei sa fie unic, cu o serie individuala de autenticitate pe certificatul de calitate. Pentru ca si tu esti unica.

Unde ne gasesti?

Magazin Fizic:

Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter, sector 2 Bucuresti

Online:

Magazin online: http://www.belher.ro