Mesaje de Paste

Una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinatatii, Sfintele Pasti marcheaza miracolul Invierii Domnului. Aceasta sarbatoare este intalnita, cu semnificatii diferite in cadrul mai multor culte religioase, cum ar fi crestinismul si iudaismul.

De asemeni, aceasta sarbatoare este un prilej de liniste si reintregire sufleteasca, atat la nivel individual, cat si in cadrul familiei si a comunitatii.

Ofera celor dragi urari de bine cu ocazia Sarbatorilor Pascale

“Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!”

“Vine o zi cand pasesti cu smerenie pragul casei, cand gasesti sursa de bucurie in sufletele oamenilor, cand se-mparte lumina pentru fiecare. Inca de copil ai inceput sa iubesti aceasta sarbatoare. Vine Pastele, Sarbatoarea Invierii Domnului!”

“Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul, dar el mai imparte celor dragi si alte cadouri: bucurie, voie buna, liniste sufleteasca si intelegere.”

“Sfanta Sarbatoare de Paste este un moment in care Dragostea, Pacea si Seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a Inviat!”

“Fie ca mireasma Sarbatorilor Pascale sa ne aduca pietate, armonie, speranta, toleranta si evlavie. Hristos a Inviat!”

“Iubirea ne aduce pe toti impreuna, oriunde am fi. Ii avem pe cei dragi in sufletul nostru. Sa ne bucuram de Sfintele Paste, de caldura caminului. Oriunde ati fii, bucurati-va de Paste si primiti lumina Invierii Domnului.”

“Asa cum soarele mangaie fiecare floare, dandu-i prospetime si vitalitate, asa si Dumnezeu sadeste in sufletul fiecarui om iubire si bunatate.”

“E ziua in care se naste speranta, iubirea si gandul bun. E ziua in care iertam si daruim. E ziua Invierii domnului. Paste fericit!”

“Sarbatoarea Invierii varsa-n noi speranta, bucurie si nu lacrimi peste intreaga viata. Sarbatoarea si nu masa in lumina ne-a-mbracat, Hristos, nu Iepurasul, pentru noi a inviat! SARBATORI FERICITE!”

“Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie, pentru altii e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de servici ori scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!”

“Sarbatoarea Invierii revarsa speranta, intelegere si bucurie in lacasul fiecaruia dintre noi. Deschide-ti inima si paseste cu piosenie in acest cadru sacru.”

“Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!”

“Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!”

“Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!”

“Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine,anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici pe obraz :). Va urez un Paste fericit cu rasete si voie buna.”