Motopompe Irigatii? Descopera Motopompele Euromacchine!

Motopompe Irigatii? Descopera Motopompele Euromacchine!

Aveti nevoie de motopompe de irigatii care sa fie performante, fiabile si, in acelasi timp, sa consume putin? Motopompele de irigatii Euromacchine au zeci de ani de cercetare si testare in spate. Motopompele Euromacchine sunt foarte durabile si necesita intretinere minima.

Cu ajutorul motopompelor diesel sau electric de la Euromacchine sporiti randamentul culturilor si optimizati utilizarea apei.  

Motopompele de irigatii pot fi utilizate pentru extragerea apei din puturi forate, lacuri, rauri sau alte surse de suprafata si sunt eficiente pentru mai multe tipuri de sisteme de irigatii – pivot, liniar sau tambur.

Motopompe Irigatii

Motopompele de irigatii Diesel de la Euromacchine ofera o gama variata de capacitati de debit care raspund tuturor nevoilor clientilor, asigurand o eficienta ridicata, de la 60 m3/h pana la 1200 m3/h, la presiuni de 10 / 14 / 20 bari. In functie de orele de functionare, combustibilul utilizat si puterea necesara, obtineti economii semnificative la costurile anuale de energie si combustibil.

Motopompele de irigatii Electrice de la Euromacchine – statii electrice de pompare cu pompe centrifuge cu o singura treapta sau cu mai multe, cu capacitati de debit de la 60 m3/h pana la 1200 m3/h, la presiuni de 10 / 14 / 20 bari. Acestea prezinta un zgomot minim si emisii zero. Necesita intretinere redusa si ofera fiabilitate maxima. Motopompele electrice pot fi folosite atat in cadrul sistemelor de irigare, cat si pentru alimentarea cu apa in medii industriale.  

Motopompele de irigatii echipate cu pompe CORNELL seria H-R sunt proiectate sa ofere cea mai ridicata eficienta din clasa lor, aducand economii de combustibil si energie electrica cu fiecare ora de exploatare. CAPACITATE: pana la 1.600 m3/h. PRESIUNE: pana la 150 m. SOLIDE ACCEPTATE: pana la 32 mm.

Designul compact le face usor de transportat si instalat in orice locatie. 

Motopompele Euromacchine cu pompe Cornell pot fi configurate in diverse tipuri de sasiu: stationar, pentru manipulare cu motostivuitor, cu carlig, tip trailer, platforma deschisa, platforma acoperita, cu panouri laterale sau inchidere completa silentioasa.

Pentru fermierii care cauta o solutie de pompare eficienta si de incredere, motopompele Euromacchine cu pompe Cornell sunt alegerea ideala.

Agropark Trading este distribuitor autorizat in Romania pentru motopompele profesionale Euromacchine echipate cu pompe Cornell, Caprari, Rovatti. Beneficiati de consultanta gratuita in privinta alegerii motopompei ideale, in functie de necesitatile individuale, scopul si conditiile de utilizare. 

Mai multe, aici: https://www.agroparktrading.com/motopompe-euromacchine