(P) OPTIblu deschide cel de-al 28-lea magazin de optica medicala in Craiova

(P) OPTIblu deschide cel de-al 28-lea magazin de optica medicala in Craiova

OPTIblu, lider incontestabil al pietei de optica medicala din Romania, anunta consolidarea retelei de sud cu cel de-al 28-lea magazin, situat in orasul Craiova din judetul Dolj. Magazinul este pozitionat in incinta complexului comercial Electroputere Parc, la parter.

Cu o istorie de 11 ani, OPTIblu este unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piata locala care ofera consultatii oftalmologice personalizate, determinari de dioptrii, servicii de montaj si consiliere in vederea achizitionarii de ochelari de soare, rame, lentile de ochelari sau lentile de contact.

Din totalul celor 28 de unitati OPTIblu, 15 sunt in Bucuresti si 13 in marile orase din tara: Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, Targu-Jiu, Galati, Braila, Ploiesti, Iasi, Craiova.

Noul magazin de optica medicala din Craiova ofera aceleasi servicii premium si produse originale cu care v-a obisnuit pana acum OPTIblu:

– Consultatii oferite de medici specialisti in vederea alegerii unei perechi de ochelari de vedere sau a unor lentile de contact.

– Aparatura moderna de ultima generatie.

– Produse originale, de la marci de renume. OPTIblu este unic importator al principalelor marci consacrate de rame de vedere si ochelari de soare si are parteneriate cu principalii producatori de lentile de ochelari si lentile de contact.

Oferta pentru primii 100 de clienti OPTIblu Craiova

OPTIblu ofera primilor 100 de clienti -25% discount la ochelari de soare sau la prima comanda completa de ochelari de vedere! Consultatia se poate rezerva gratuit. Promotia a inceput pe 4 ianuarie 2016 si este valabila pana la atingerea targetului de 100 cumparatori.

Locatia magazinelor OPTIblu din tara poate fi consultata aici: http://www.optiblu.ro/magazine/