OPTIblu deschide cel mai recent magazin de optica medicala in centrul comercial Park Lake, din Bucuresti

OPTIblu deschide cel mai recent magazin de optica medicala in centrul comercial Park Lake, din Bucuresti

OPTIblu anunta inaugurarea celui mai recent magazin situat in centrul comercial Park Lake, din cartierul bucurestean Titan.

Primii 100 clienti sunt asteptati cu –25 % discount la comanda completa de ochelari de vedere sau –25% discount la ochelari de soare si consultatie oftalmologica GRATUITA!

Programeaza ACUM un CONSULT!

Despre OPTIblu

Cu o notorietate de peste 12 ani pe piata medicala din Romania, OPTIblu vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de servicii: consultatii oftalmologice personalizate, servicii de montaj, consiliere in vederea achizitionarii de ochelari de soare, rame, lentile de ochelari sau lentile de contact. Consultatiile sunt oferite de medici specialisti, cu ajutorul unei aparaturi moderne de ultima generatie.

In magazinele de optica medicala OPTIblu vei gasi intodeauna produse originale, de la marci de renume. OPTIblu este unic importator al principalelor marci consacrate de rame de vedere si ochelari de soare si are parteneriate cu principalii producatori de lentile de ochelari si lentile de contact.

Reteaua OPTIblu include 30 de magazine de optica medicala in marile orase din tara: Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, Targu-Jiu, Galati, Braila, Ploiesti, Iasi, Craiova, Suceava.

Lista completa a magazinelor OPTIblu este disponibila aici: http://www.optiblu.ro/magazine/