(P) SendSMS duce Marketingul Mobil la urmatorul nivel si lanseaza serviciul RCS Business

(P) SendSMS duce Marketingul Mobil la urmatorul nivel si lanseaza serviciul RCS Business

Ai rulat Campanii de Mobile Marketing pana acum? Daca DA, stii foarte bine cat de eficiente sunt.

Daca vrei sa duci strategia de marketing pe mobile la un nivel si mai ridicat de performanta, afla ca este posibil cu aplicatia de mesagerie RCS (Rich Communication Services), un succesor avansat al mesageriei mobile de tip SMS / MMS.

Iata ce beneficii extra aduce serviciul RCS Business:

  • Livrezi consumatorilor de telefonie mobila mesaje imbogatite (fotografii, video, audio, carusele cu optiuni).
  • Poti trimite mesaje mai lungi.
  • Imbunatatesti implicarea consumatorilor prin includerea unor butoane de actiune recomandate si butoane de raspuns rapide.
  • Economisesti timp cu raspunsuri automatizate la intrebarile clientilor.
  • Analiza real-time a campaniilor.

Serviciul RCS Business marcheaza o evolutie in marketingul prin SMS si permite o comunicare mai bogata si mai interactiva intre consumatori si companii.

Ofera si tu consumatorilor experiente captivante din aplicatia de mesagerie implicita de pe telefoanele Android!

N-ai derulat pana acum nicio campanie de marketing pentru dispozitivele mobile? Citeste in continuare, pentru a afla detalii despre cea mai rapida metoda de a creste vanzarile si de a-ti fideliza clientii!

In primul rand, permite-mi sa iti pun o intrebare: Stii vreo persoana care pleaca de acasa fara telefonul mobil? Sau care nu isi tine smartphone-ul aproape? Nici noi!

Atunci, de ce sa nu profiti de cel mai direct canal de comunicare B2C ?!

Cum anume iti poti creste afacerea prin Marketing pe Mobil:

Ai o baza de date cu numerele de telefon ale clientilor. Sunt clienti care au comandat produse, servicii sau au interactionat cu brandul tau cel putin o data, astfel ca au incredere in afacerea ta.

Cu ajutorul platformei SendSMS, trimiti mesaje SMS in bulk, personalizate, catre baza ta de date, pentru a-i informa despre noutatile sau promotiile in curs. Vei creste rata de conversie rapid si ieftin.

De asemenea, iti tii clienti multumiti, prin notificari SMS privind statusul comenzii sau rezervarii, prin colectarea de feedback in timp real, prin mesaje de multumire.

Cu ajutorul SendSMS, duci afacerea ta la cel mai ridicat nivel de performanta.  De exemplu, in  decursul campaniilor foarte importante, precum Black Friday, ai putea trimite tuturor clientilor tai activi in aplicatia Viber mesaje mai detaliate si mai grafice decat SMS-ul. Prin Viber poti trimite mesaje pana la 1000 de caractere, poti atasa imagini si butoane.

Un exemplu de succes: clientul nostru VIVRE a sustinut un cost de doar 47% din costul traditional alocat notificarilor prin SMS si a generat o valoare medie a comenzii cu 29% mai mare in campania Black Friday 2019.

La orice pas, echipa SendSMS iti ofera asistenta gratuita, atat la instalare, cat si post-vanzare.

Serviciul RCS Business  – mobile marketing la urmatorul nivel

Sa-ti explicam care-i treaba cu RCS…

In ultimii 10 ani, aplicatiile de mesagerie mobila, precum WhatsApp si Facebook Messenger, functioneaza ca aplicatii independente si sunt cunoscute ca tehnologii Over the Top (OTT).

Mai recent, vorbim de aplicatii de mesagerie RCS (Rich Communication Services) care ofera afacerilor oportunitatea de a interactiona mai eficient cu consumatorii. Aplicatia de mesagerie RCS este instalata by default pe telefoanele Android.

Cu serviciul RCS Business utilizezi mesageria de pe telefoanele Android ale clientilor tai pentru a gestiona orice tip de interactiune, de la emiterea de alerte, pana la livrarea biletelor de calatorie, la comandarea produselor alimentare si transferul banilor.

Cu RCS Business, nu mai ai limitarile SMS-ului sau OTT-urilor. Consumatorii pot primi mesaje grafice de la un expeditor verificat, mesaje ce pot include butoane de actiune recomandate si butoane de raspuns rapide, impreuna cu imagini si videoclipuri de inalta definitie.

 Testeaza RCS Business via SendSMS! Primul integrator din Romania care ofera acest serviciu.

Trimite SMS la 072sendSMS si ei te vor contacta.

Afla mai multe informatii pe https://www.sendsms.ro/ro/notificari-rcs/