PARADA OBIECTELOR PROMOTIONALE, NUMAI LA GIFTS SHOW 2014! 24 – 27 septembrie 2014 | Romexpo

PARADA OBIECTELOR PROMOTIONALE, NUMAI LA GIFTS SHOW 2014! 24 – 27 septembrie 2014 | Romexpo

GIFTS SHOW, unicul targ de obiecte promotionale din Romania, va avea loc in perioada 24 – 27 septembrie 2014, in Pavilionul Central de la Romexpo. Peste 100 de branduri, nationale si internationale, vor oferi vizitatorilor o adevarata parada a obiectelor promotionale, in cadrul evenimentului organizat de EUROEXPO si ROMEXPO, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Ce poti gasi la Gift Show?

Noutati, lansari, prezentari in premiera si oferte speciale! De maine, ai acces live la show-ul obiectelor promotionale din aceasta toamna. Toate companiile participante promit sa-si cucereasca clientii cu cele mai ingenioase si creative obiecte promotionale. Iata numai cateva din directiile pe care le vor aborda expozanti.

ECO TRENDS

Trendul eco, intalnit in din in ce mai multe domenii, va fi prezent si la GIFTS SHOW 2014! Una dintre companii va prezenta publicului brichetele ecologice, cu energie duala, gaz si solara, ca va ajuta sa va aprindeti tigara direct de la… soare. De asemenea, daca te intereseaza articolele vestimentare „eco”, atunci nu uita sa analizezi noua colectie de haine realizate din bumbac organic si din PET-uri reciclate.

VIN SARBATORILE! 

Un alt expozant va aduce in premiera la targul de promotionale noutatile si oferta completa de Craciun. Descopera la Gifts Show cele mai bune retete din patiseria de idei de sarbatori, fie ca vorbim despre cadouri dulci, fie despre alte surprize cu iz de sarbatoare!

LUXUL CUCERESTE!

Pentru cei care doresc sa le demonstreze partenerilor, GIFTS SHOWprezinta cadouri pretioase pentru clienti pretentiosi! Colectia «Swarovski», care va include port-cardurile elegante, dar si utile, sau pixurile decorate cu cristale Swarovski Aqua, isi va cuceri cu siguranta clientii. Iar pentru domni, vor fi lansati butonii cu elemente din mecasism de ceas. Mai multe informatii la targ!

MADE IN ROMANIA

Tot la GIFTS SHOW poti descoperi si noua colectie 100% romaneasca de la unul dintre producatorii autohtoni. Aceasta este dedicata sectorului high class, iar articolele vor impresiona in totalitate – de la textura pielii naturale utilizate pana la accesorii si finisaje, tehnologiile si materialele sunt folosite de toti marii producatori cu renume mondial.

 Unde trebuie sa ajungi?

 In Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo, in perioada 24 – 27 septembrie 2014. ACCESUL ESTE GRATUIT si se face pe baza pre-inregistrarii online sau la fata locului.

Programul de vizitare:

  • 24 – 26 septembrie > 10:00 – 18:00;
  • 27 septembrie > 10:00 – 16:00.

DESPRE GIFTS SHOW

Unicul eveniment din Romania dedicat pietei de obiecte promotionale reuneste producatori si importatori din sfera promotionalelor si prezinta publicului vizitator cele mai noi colectii din domeniu. Targul prezinta specialistilor de marketing si PR cele mai recente colectii de promotionale, precum si cele mai eficiente solutii si directii de comunicare.

La GIFTS SHOW vor fi prezentate atat produsele cele mai intalnite in campanii (accesorii de birou, agende, pixuri, brichete, steaguri, trofee, medalii, cupe, calendare etc.), dar si obiecte inedite si practice, ce si-au demonstrat eficienta in campaniile de branding.

Practic, evenimentul se adreseaza tuturor celor interesati sa afle cum pot promova compania pe care o reprezinta, intr-un mod cat mai creativ sau cum isi pot cuceri partenerii cu ajutorul cadourilor personalizate.

GIFTS SHOW, targul de promotionale, va avea loc in perioada 24 – 27 septembrie, la Romexpo, in Pavilionul Central.

Evenimentul se va desfasura in paralel cu Print & Sign, targul de tipar si signalistica.

Mai multe informatii pe www.giftsshow.ro sau la numarul de telefon 0726.367.815 (Luiza Dinu)