RMC ofera tehnologie performanta de prelucrari prin DEBITARE LASER

RMC ofera tehnologie performanta de prelucrari prin DEBITARE LASER

Risk Management Company SRL este una dintre primele firme din Romania care a intrat pe piata de prelucrare a metalului folosind  tehnologie de ultima generatie in domeniul debitarii laser. In anul 2005 a achizitionat un uilaj nou, foarte modern, de la una dintre cele mai importante firme de top in domeniul ei, si anume TRUMPF din Germania. Utilajul modern are capacitatea de executa , in aceeasi masura, operatiuni de  debitare laser tabla si debitare laser teava.

Debitarea pe tabla este un proces tehnologic foarte modern care ii ajuta mult pe proiectantii tehnologi atunci cand alcatuiesc fazele de executie al unei piese pentru ca pot renunta la multe operatiuni clasice si cronofage in favoarea tehnologiei laser. Spre exemplu, de la caz la caz, in functie de cerintele de produs, tehnologia de debitare laser inlocuieste cu eficienta din punct de vedere costuri si timp, operatiuni de prelucrare mecanica precum frezarea, strunjirea, gaurirea s.a.m.d.

Debitarea laser pe tabla este o operatiune care permite obtinerea rapida a unor contururi oricat de complexe, dar pentru a obtine acest lucru, una dintre conditiile cerute in faza de proiectare este compunerea conturului din elemente simple  tip linii si arce de cerc, care obligatoriu trebuie sa formeze un tot, adica un contur inchis. Desenele care se prelucreaza in vederea obtinerii planului de croire si a programului de debitare  laser pe table sunt desene cu extensia .dwg sau .dxf.

Risk Management Company SRL (RMC laser-rmc.ro), in cei 15 ani de cand functioneaza ca prelucrator laser pe piata de metal, a investit permanent in tehnologie moderna pentru debitarea cu laser, de aceea in acest moment are in dotare masini de debitat performante, varf de tehnologie, cu capabilitatea tehnica de a debita tabla pana la formatul de maxim 2000x4000mm pentru o varietate de materiale cum ar fi:  OTEL CARBON pana la #25mm, ALUMINIU pana la #25mm, INOX pana la #25mm, ALAMA pana la #10mm si CUPRU pana la #10mm.

Debitarea pe teava este o operatiune de asemenea foarte complexa, dar foarte rapida si eficienta din punctul de vedere al realizarilor tehnologice. Ea este un noroc pentru proiectantul tehnolog, care are liberatea de a gandi ansambluri de teava cat de complicate doreste. Risk Management Company SRL este un deschizator de drum pe acest tip de prelucrari prin debitarea cu laser pe teava, iar experienta pe care a acumulat-o in cei 15 ani de experienta este semnificativa si valoroasa.

Un avantaj al tehnologiei de debitare pe laser tabla este precizia care se obtine de +/- 0.2 mm precum si faptul ca marginile materialului debitat raman curate, fara bavura. In plus gaurile obtinute prin debitarea laser au peretii drepti, nu tronconici asa cum se obtin in cazul prelucrari cu alt tip de tehnologie, iar unghiurile se obtin la cota corecta in acord cu cerinta de proiectare.

Tehnologia pentru debitarea laser pentru table si teava este avantajoasa pentru proiectantii tehnologi si din perspectiva  controlului  consumului de material deoarece in alcatuirea  planurilor  de croire si a necesarului de material, optimizarea este cuvantul cheie.

SC RISK MANAGEMENT COMPANY SRL ( RMC) pozitionata pe piata de profil din Romania inca de la inceput ca  job shopper, adica prestator de servicii de calitate in domeniul debitarii cu laser pentru tabla si teava, intelege ca progresul tehnologic este important, de aceea permanent investeste si cauta sa dezvolte si alte servicii de prelucrare a metalului astfel incat oferta sa pentru client sa fie cat mai utila si diversificata. In acest moment, RMC ofera la standarde de calitate, lucrand in sistemul de management al calitatii in acord cu ISO9001:2015, servicii de DEBITARE LASER TABLA, DEBITARLASER TEAVA, INDOIRE pe ABKANT, SUDURA TIG/WIG si MIG/MAG, APROVIZIONARE cu materie prima si LIVRARE la cheie pentru comenzile cu volum mare.

Risk Management Company SRL este mereu alaturi de clientii sai. Imaginatia proiectantilor este limita. RMC este pregatit si are capabilitatea tehnica si logistica pentru a executa proiecte complexe.