Sarbatorim iubirea romaneste in ZoriDeRomania.ro!

Sarbatorim iubirea romaneste in ZoriDeRomania.ro!

Ziua iubirii in traditia magica a poporului roman este sarbatorita in fiecare an pe 24 februarie, de Dragobete. Si cum am putea sa o sarbatorim mai bine in ZoriDeRomania decat prin CONCURSUL IUBIRII ROMANESTI!

Platforma dedicata producatorilor romani lanseaza un concurs dedicat celor care intr-adevar iubesc produsele romanesti si sunt pregatiti sa isi exprime sentimentele pe pagina de Facebook ZoriDeRomania! Participantii trebui sa adauge pana pe 24 februarie un comentariu in care sa ne spuna care este produsul/producatorul roman preferat. Iar autorul comentariului cu cele mai multe aprecieri va fi castigatorul unei elegante perechi de cercei oferite de magazinul online de cercei SilverBell.

Pe platforma de promovare ZoriDeRomania, puteti urmari reducerile acordate de producatorii romani, dar si noile colectii 2021. Imbracaminte si incaltaminte pentru intreaga familie, cosmetice, bijuterii, genti, jocuri si jucarii, decoratiuni si suveniruri , doar produse romanesti pentru toate varstele si gusturile!

Saptamanal, noi producatori locali se alatura comunitatii ZoriDeRomania.ro, asigurand astfel varietatea lucrurilor minunate create cu drag zi de zi in Romania.

Platforma ZoriDeRomania.ro este dedicata promovarii producatorilor romani de articole pentru intreaga familie si pentru casa. ZoriDeRomania.ro nu este un marketplace, vizitatorii sunt directionati catre magazinul online al producatorului, scopul platformei fiind acela de a ajuta marcile autohtone sa devina cu adevarat cunoscute de consumatorii romani, iar acestia sa beneficieze de produse romanesti de calitate !

 

Contact :

Irina Witek

Website : www.ZoriDeRomania.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Zori.De.Romania

Instagram: https://www.instagram.com/zori_de_romania/

Email: contact@zorideromania.ro; irina@zorideromania.ro

One thought on “Sarbatorim iubirea romaneste in ZoriDeRomania.ro!

Comments are closed.