ScentAir Romania, partener de incredere din industria parfumului ambiental pentru Mobexpert Group si sute de alte companii internationale

ScentAir Romania, partener de incredere din industria parfumului ambiental pentru Mobexpert Group si sute de alte companii internationale

Prezenta pe piata Aroma Marketing mondiala de peste 20 de ani, compania ScentAir isi mentine trendul de crestere a afacerilor in Romania si in 2018.

Oferind cele mai eficiente si cele mai moderne solutii in domeniul aromelor ambientale, oferta ScentAir include distributia, dar si intretinerea operationala a echipamentelor furnizate.

Parfum ambiental pentru sectoare de activitate variate – retail, medical & farma, automobile, HoReCa, lifestyle & fitness, bunuri de consum

In ultimii ani, Aroma Marketing-ul a devenit o componenta esentiala a strategiei de marketing si tot mai multe companii din diverse domenii de activitate apeleaza la optiuni de ambientare inmiresmata pentru a-si promova brand-ul.

Liderul pietei de mobilier in Romania si situata in primele 12 companii de acest fel din Europa, compania Mobexpert este una din cele mai noi beneficiare a serviciilor oferite de specialistii ScentAir.

”Ne bucuram ca suntem partenerii Mobexpert in oferirea de noi experiente clientilor acestora. Pornind de la experientele pe care Mobexpert isi doreste sa le ofere clientilor, am creat un parfum ambiental exclusiv, pe care il veti simti in toate show-room-urile din tara”, afirma dl. George Catanescu, General Manager al ScentAir Romania.

Mobexpert Group se alatura astfel companiilor de renume international, din diverse sectoare de activitate, care utilizeaza paleta de servicii oferita de ScentAir Romania. Mai multe informatii despre aceste companii puteti obtine prin apelarea numarului de telefon 0371.00.11.56.

In plus, pentru detalii suplimentare despre aromele disponibile, tehnologiile folosite si serviciile oferite de ScentAir Romania va invitam sa vizitati si www.scentair-romania.ro

CONTACT PR & MARKETING:

Agentia Sag Media Communications

 www.sagmediateam.com

Damiana Ilinca, Senior Account Manager

E-mail: contact@sagmediateam.com

Telefon: 0767.515.193 / 0732.710.894