SOUL RAIN – un produs unic, bazat exclusiv pe extracte din seminte

SOUL RAIN – un produs unic, bazat exclusiv pe extracte din seminte

Rain international, lider mondial in industria produselor naturale, pe baza de seminte, va prezinta Soul Rain, un produs unic si esential pentru sanatatea intregii familii.

Soul Rain este recunoscut ca unul dintre cele mai importante suplimente alimentare anti-imbatranire descoperite pana acum. Acesta combina, intr-un mod incredibil, substantele nutritive, furnizand energie fiecarei celule din organism. Formula care sta la baza produsului inovator Soul Rain este folosita ca adjuvant in ameliorarea diferitelor forme de cancer si asigura suport nutritional pentru o mare gama de afectiuni. Nu mai putin de 15 ani de cercetari si teste clinice stau in spatele acestei descoperiri uimitoare.

Beneficiile Soul Rain

-Combate oboseala, mareste capacitatea de concentrare si rezistenta la stres.
-Regleaza somnul, digestia si asigura nivelul de energie necesara activitatii zilnice.
-Este puternic detoxifiant, sustine sistemul imunitar si incetineste procesul de imbatranire.
-Bogat in antioxidanti, combate radicalii liberi.
-Normalizeaza colesterolul si glicemia.
-Eficient in reglarea activitatii hormonale.

Ce contine Soul Rain?

Rain Soul este un produs certificat organic care foloseste doar produse ecologice, fara chimicale sau aditivi. Uleiurile naturale din continutul Soul Rain sunt obtinute din seminte organice presate la rece. Metoda presarii la rece este o metoda veche, naturala, in care nu se folosesc niciun fel de substante daunatoare.

Continut: Seminte negre de zmeura, Seminte de strugury Chardonnay, D-riboza, Seminte de chimen negru.
Daca vrei sa ai o viata mai sanatoasa fara griji sau stres, atunci noi iti oferim solutia, Rain Soul. Produsul nostru este aliatul perfect impotriva bolilor si stresului. Comanda cu incredere si schimba-ti viata!

Despre Rain International

Rain International este o entitate independenta, care distribuie produse nutritive, unice in intreaga lume. Rain International este un concept simplu si uimitor in acelasi timp. Povestea Rain International incepe cu semintele. Acesta este secretul nostru. Da, acele, mici seminte pe care le gasim in natura. Le iubim si le folosim ca fundament al produselor noastre. Am selectat cele mai nutritive si eficiente seminte, organice, netratate chimic sau modificate genetic.

Pentru detalii suplimentare ne gasiti la adresa: www.soul-rain.ro