(P) Studiu de caz: Presa pentru Deseuri Reciclabile LSM V20X instalata la o companie de Utilitati Publice

(P) Studiu de caz: Presa pentru Deseuri Reciclabile LSM V20X instalata la o companie de Utilitati Publice

PRESA DE BALOTAT DESEURI RECICLABILE CU CILINDRII INCRUCISATI INSTALATA LA O COMPANIE DE UTILITATI PUBLICE RESPONSABILA CU COLECTAREA DESEURILOR PUBLICE

Companie de Utilitati Publice – Studiu de caz presa deseuri reciclabile

  • Client: Companie de Utilitati Publice
  • Locatie: Romania
  • Presa deseuri reciclabileV20X vanduta de AD STIL – LSM Romania

Clientul opereaza un serviciu public de gestionare a unor cantitati foarte mari de deseuri. O provocare continua pentru client a fost modul in care sa gestioneze mai bine deseurile mai grele si cu o frecventa marita.

Avand de-a face cu o cantitate mare de deseuri publice locale, clientul avea nevoie de o presa de balotat puternica, durabila si fiabila pentru a produce baloti de deseuri mai usor de compactat si de transportat, care provin in principal din carton, PET, ambalaje si cutii de aluminiu.

Provocarile cu care se confrunta clientul:

  • Presa de balotat deseuri actuala nu este adecvata scopului – Presa de balotat existenta nu mai putea sa gestioneze volumele mari de deseuri si sa preseze deseurile suficient de eficient. Era clar ca era necesara o noua presa de balotat, mult mai durabila.
  • Dezordine si nesiguranta – Datorita deseurilor necompactate accumulate exista riscul de a surveni probleme legate de siguranta angajatilor.
  • Probleme legate de resurse – Pe masura ce clientul opera in spatiul public, acesta se confrunta cu probleme si plangeri cu privire la acumularea de deseuri in spatiile publice ale orasului si avea nevoie de o solutie rapida.

AD Stil a colaborat cu clientul pentru a le intelege provocarile si necesitatile, oferind o solutie pentru a contracara problemele cu care se confrunta.

A fost recomandata Presa de cartoane, PET-uri, deseuri municipale LSM V20X. Presa de balotat poate suporta o greutate a balotului de 200 – 300 kg si are un timp de ciclu rapid de 35 de secunde. Presa de balotat are o presa cu 2 cilindri incrucisati incredibil de puternica si a fost o solutie ideala pentru nevoile acestui client.

Noua presa de balotat V20X, a fost livrata si instalata de echipa AD STIL, in aprilie 2022.

Rezultatul/Profitul – Multumita instalarii si utilizarii acestui echipament:

  • Rapid si usor de gestionat deseurile – Noua presa de balotat este mai fiabila si permite clientului sa baloteze deseuri mult mai grele. Presa de balotat este mai compacta, foarte usor de operat si transportat, asigurandu-se ca strazile orasului sunt curatate mult mai rapid.
  • Economii de resurse – odata cu instalarea presei de balotat, clientul poate gestiona mai bine colectarea deseurilor reciclabile din oras. Presa de balotat ajuta in asigurarea unui oras mai curat, economisind resurse importante precum timp, spatiu, energie si bani. Toate aceste beneficii au un impact direct asupra mediului inconjurator din zona si a locuitorilor din Targu Ocna, creand si promovand un mediu mai curat, mai durabil si mai sanatos.
  • Capacitate de balotat crescuta – noua presa de balotat V20X permite companiei sa-si mareasca capacitatea de balotare de pana la 4 ori mai mult decat presa de balotat anterioara.

Clientul este foarte multumit de achizitie inca de la instalarea acesteia din luna aprilie.

Instalare LSM V20X – imagine de ansamblu

presa balotat deseuri LSM v20x

Cilindrii incrucisati in actiune

Balot PET complet compactat

presa balotat plastic si peturi LSM v20x

Balot carton complet compactat

presa carton LSM v20x

Pentru utilizatorii cu un volum si mai mare de deseuri, recomandam acest model: https://www.mbtro.com/presa-carton-si-pet/

Mai multe despre presele de balotat LSM

LSM este lider la nivel global in domeniul echipamentelor de compactare a deseurilor. Din fabrica din Irlanda, presele de balotat deseuri LSM ajung in 30 de tari din lume, inclusiv in Romania, unde compania Ad Stil Equipments este distribuitor autorizat. Presele de balotat LSM sunt renumite in intreaga lume pentru calitatea si durabilitatea acestora. Unele dintre echipamentele LSM sunt in utilizare de peste 20 de ani si au facut fata cu brio mediilor dure in care au fost instalate. In plus, presele verticale si orizontale LSM sunt apreciate pentru faptul ca sunt usor de instalat, utilizat si intretinut. Vezi aici: https://www.mbtro.com/prese-balotat/

Mai multe despre Ad Stil Equipments

Compania Ad Stil Equipments activeaza de 12 ani in domeniul colectarii si compactarii deseurilor. AD STIL EQUIPMENTS cu sediul firmei si punctul de lucru principal in Bacau – Romania, este prezenta atat pe plan national cat si international oferind spre vanzare sau inchiriere o gama variata de echipamente: prese de balotat carton, pet-uri, plastic, aluminiu, hartie, textile, deseuri alimentare; prese de brichetat polistiren si doze; compactoare deseuri; containere & eurocontainere; cosuri inteligente pentru deseurile stradale. In plus, Ad Stil Equipments ofera clientilor urmatoarele servicii: consultanta gratuita in alegerea utilajului potrivit, consultanta tehnica, instalarea utilajului, instruirea personalului operator, service in garantie (12 luni), service in post-garantie, optiunea Buy-back.  

Utilajele Ad Stil Equipments pot procesa atat volume mici si medii, cat si volume mari si foarte mari de deseuri si isi gasesc utilitatea atat in magazine conventionale, statii de benzina, hoteluri, restaurante, supermarketuri, cat si in fabrici mari de productie, statii de reciclare multi-produs si companii de utilitati publice.