Suportul de monitor – 3 motive pentru care ar trebui sa il folosesti la birou

Suportul de monitor – 3 motive pentru care ar trebui sa il folosesti la birou

Este foarte important sa ne simtim confortabil la locul de munca. Majoritatea joburilor de birou din ziua de azi implica statul in fata calculatorului. Pozitia incomoda sau distanta foarte mica dintre ochi si monitor poate avea un impact negativ asupra sanatatii ochilor si a spatelui.

Suporturile pentru montarea monitoarelor LCD pe perete sau pe masa de lucru ne fac viata mai usoara. Le putem monta pe birou la o inaltime confortabila pentru noi sau pe perete, in sala de sedinte, astfel incat toti participantii sa poata urmari prezentarile.

suport

3 motive pentru care ar trebui sa folosesti un suport de monitor  de perete la birou

  • Elimini oboseala ochilor si durerile de gat

Un suport de monitor iti permite sa reglezi inaltimea si, in cele mai multe cazuri, unghiul monitorului, pentru a-ti facilita cea mai confortabila pozitie la birou. Monitorul trebuie sa fie situat la aproximativ 50 de cm departare de ochi, cu partea de sus a monitorului inclinata usor.

  • Este foarte versatil

Dincolo de caracteristica standard de ajustare a inaltimii si a unghiului, multe suporturi de monitor de perete iti permit sa treci cu usurinta de la modul landscape la modul portret, oferindu-ti astfel versatilitate cand lucrezi.

  • Ai mai mult spatiu pe birou

Un suport de monitor de perete te poate ajuta sa gestionezi mult mai bine spatiul pe birou. De ce sa te chinui tinand monitorul pe birou, foarte aproape de ochi? Monteaza-l pe peretele din fata biroului tau!