Technogym, partener pentru a patra oara consecutiv la Welness Show!

Technogym, partener pentru a patra oara consecutiv la Welness Show!

Technogym, cel mai important furnizor mondial de echipamente premium de fitness, este partener principal, pentru a patra oara consecutiv, al Wellness Show cel mai important targ de fitness&wellness din Romania care are loc in Bucuresti, intre 25 si 28 septembrie, in Centrul Expozitional Romexpo, Pavilionul 3.

Cu un spatiu mai generos si functional proiectat fata de anii predecedenti, Technogym va oferi vizitatorilor sansa de a descoperi si de a experimenta ultimele noutati ale celui mai important furnizor mondial de echipamente de fitness, cum ar fi OMNIA™, o solutie revolutionara pentru antrenament functional care poate fi utilizata simultan de catre opt persoane si care ofera posibilitati infinite pentru antrenament. Imbunatatirea stabilitatii, flexibilitatii si coordonarii, precum si UNITY, cea mai avansata platforma Android de pe piata ce dispune de tehnologia touch-screen, antrenament Virtual, acces simplu prin conectare la continut personalizat si experiente imbunatatite de divertisment prin Internet, TV si jocuri sunt noutatile care diferentiaza OMNIA™  fata de alte echipamente de fitness disponibile pe piata.

Vizitatorii standului Living Well vor avea posibilitatea de a vedea o zona functionala ampla, echipata cu OMNIA™ si accesorii si echipamente pentru antrenament functional de la Escape Fitness si Echipamente Profesionale Reebok, lideri mondiali in categoria lor, PowerBar cel mai recunoscut brand de nutritie sportiva si Polar lider de piata la nivel mondial si pionier in tehnologia de antrenament bazat pe frecventa cardiaca. Mai mult, vizitatorii Wellness Show care isi vor completa detaliile personale pe un pliant oferit de organizatori, vor avea sansa de a castiga o bicicleta de ciclism pentru interior Group Cycle, de la Technogym, cu o valoare de 2.000 de euro.

Living Well S.R.L., cel mai important furnizor si importator pentru piata de fitness & wellness din Romania, este distribuitor al marcilor Technogym, Polar, PowerBar, Escape Fitness & Reebok Professional Equipment.

Pentru mai multe informatii despre aceste branduri puteti contacta (Ivy Offices Building, str. Occidentului, nr. 3, sector1, Bucuresti, 010981, Tel: 021 3133208, Fax: 021 3133209, e-mail: office@livingwell.ro).