(P) Tigla metalica nr. 1 in Europa: Budmat Venecja

(P) Tigla metalica nr. 1 in Europa: Budmat Venecja

BudMat Venecja – tigla metalica nr. 1 in Europa si una dintre cele mai apreciate invelitori la nivel international.

Pentru inovatiile brevetate si componentele calitative, tigla metalica modulara BudMat Venecja a primit numeroase distinctii, precum:

  • Medalia de aur MTP Budma 2014,
  • Cel mai bun acoperis in 2015 la Targul Budpragers Minsk,
  • Recomandarea Asociatiei Poloneze a Montatorilor pentru acoperisurile din tigla metalica,
  • Trofeul Casca de Aur la targul Interbud.

BudMat este un producator de acoperisuri polonez cu peste 25 de ani de experienta. Pe langa tiglele metalice, Budmat produce toate accesoriile necesare unui acoperis, inclusiv sistemele de jgheaburi si burlane. Budmat garanteaza un acoperis estetic, consistent in culori, rezistent si durabil.

cea mai buna tigla metalica din romania

3 motive pentru care BudMat Venecja este tigla metalica nr. 1 in Europa:

  1. Venecja este pionierul montajului rapid. Invelitoarea este compusa din mai multe module mici de tigla metalica, care se pozitioneaza pe acoperis asemenea unui puzzle. Modulele usoare si mici fac ca transportul si montajul sa fie o placere. In plus, pregatirea orificiilor de fixare inca din fabricatie scurteaza timpul de montaj si permite imbinarea precisa a modulelor de tigla metalica. Nu e nevoie de perforari, taieri, indoiri…totul e gata pregatit pentru montaj!
  2. Garantie de 50 de ani. Pe bune! Cum este posibil? Tigla metalica Budmat Venecja este fabricata din otel suedez de cea mai buna calitate. De asemenea, tigla are un strat de acoperire anticoroziv, cu zinc de min. 275 g/m², care ii asigura rezistenta in fata coroziunii. Mai mult de atat, este singura tigla metalica cu 2 straturi de protectie pe verso-ul panoului (10 microni strat poliester+lac de protectie). Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca au gasit solutia ingenioasa de a realiza orifiiciile de fixare a panourilor inca din faza de fabricatie, eliminandu-se riscul de formare a focarelor de coroziune din cauza spanului rezultat in momentul forarii tiglei cu suruburi.
  3. Garantia consistentei culorii. BudMat asigura un control constant al straturilor de vopsea in productia materiei prime, astfel incat tigla sa isi pastreze neschimbate calitatile cromatice. Vopseaua este distibuita in straturi egale pe toata suprafata foii de tabla, motiv pentru care nu exista diferente de la rola la rola. În acest fel, BudMat Venecja este unicul produs pentru care combinatele garanteaza repetabilitatea culorilor.

cea mai buna tigla metalica din romania

BDM Roof System – importator si distribuitor oficial al tiglei metalice Budmat Venecja  

In Romania, distribuitorul oficial al tiglelor metalice BudMat este BDM Roof System.

Colaborarea a inceput in 2016, ca urmare a dorintei companiei BDM Roof System de a furniza si monta acoperisuri fara vicii de calitate, cu o durata de 3X mai mare fata de cele comercializate in Romania.

In ciuda longevitatii duble sau triple si a diferentei mici de pret intre Budmat Venecja si tiglele traditionale, ca sa importi un produs cu un pret mai mare decat media pietei, ai nevoie de curaj.

Acum, dupa 4 ani in care au furnizat cea mai buna tigla metalica din Europa si au montat cele mai rezistente acoperisuri din Romania, BDM Roof System poate spune ca riscul a meritat.

Clientii din Romania incep sa isi schimbe modul de a gandi: nu se mai lasa pacaliti de solutii pe termen scurt si nu se mai amagesc cu “lasa ca merge si asa!”. Din ce in ce mai multi proprietari constientizeaza beneficiile pe termen lung ale investitiei intr-un acoperis sanatos, fara vicii de calitate, care rezista, pe bune, cel putin 50 de ani.

cea mai buna tigla metalica din romania si europa

Afla mai multe informatii aici:

https://acoperisuri.info/acoperis-sanatos/

https://acoperisuri.info/oferta-tigla-metalica-budmat/