Un nou model de cablu produs de LAPP

Un nou model de cablu produs de LAPP

Cablul  OLFLEX SERVO FD 7TCE este noul produs ce va fi lansat de LAPP la salonul SPS IPC Drives 2018 din Nurnberg, in hala 2, standul 310, ce va avea loc in perioada 27 – 29.11.2018.

In trecut, numarul mare de reglementari stricte au facut de multe ori cablarea masinilor in SUA o sarcina foarte complexa si consumatoare de timp, deoarece se utilizau numeroase tipuri de cabluri, in functie de locul in care au fost instalate.

Dar cablul OLFLEX SERVO FD 7TCE de la LAPP indeplineste o serie de standarde care fac posibila utilizarea unui singur cablu de la tabloul de comanda sau invertor pana la echipament; traseul se poate realiza pe pat de cablu sau prin montaj intr-un lant portcablu, indiferent daca este pentru aplicatii statice, flexibile sau foarte flexibile.

Producatorii de masini si instalatii nu mai trebuie sa stocheze diferite tipuri de cabluri, facand achizitiile si depozitarea mult mai simple. Cablul este disponibil cu si fara perechi de control, pentru conectarea senzorului de temperatura sau a bobinei de frana.

Caracteristicile modelului de cablu OLFLEX SERVO FD 7TCE:

  • rezistent la lumina UV;
  • intarziere la propagarea focului in conformitate cu testul de incendiu FT4;
  • rezistenta la ulei crescuta in conformitate cu Oil Res I / II;
  • conductori realizati din lite de cupru ultra-fine, ceea ce face ca acest cablu sa fie extrem de flexibil (este adecvat pentru raze mici de indoire, cum ar fi cele care pot aparea in paturile de cablu si chiar si pentru lanturile portcablu cu mai multe milioane de cicluri de indoire);
  • materialul de izolare a conductorilor este selectat cu atentie si confera cablului capacitate redusa (acest lucru minimizeaza caderea de tensiune pe distante mai lungi de instalare si reduce curentii capacitivi dintre conductori si sistemul de ecranare).

Deoarece cablul OLFLEX SERVO FD 7TCE este listat in UL ca un cablu pozabil conform „TC-ER” (permite pozare neprotejata intre patul de cablu si dulapul electric pe maxim 1,8 m ) si un „cablu flexibil de alimentare a motorului”, acesta poate fi instalat nu numai in dulapurile electrice, ci si pe teren, pentru conectarea motoarelor electrice. Acest lucru este deosebit de util in instalatiile mari, livrate ca parti individuale si asamblate doar de catre utilizator sau daca o instalatie este extinsa la o data ulterioara.

Angajatii responsabili pentru dezvoltarea OLFLEX SERVO FD 7 TCE au castigat premiul Eddie LAPP, un premiu intern acordat pentru inovare.

LAPP, o forta mondiala, mereu alaturi de compania dvs.

Fondat in 1957, LAPP numara 17 unitati de productie mondiale, 100 de parteneri, 40 de companii, peste 3.440 de angajati in intreaga lume, o echipa de peste 600 de specialisti, mai mult de 40.000 de produse standard, care formeaza baza in configuratoarele de produse LAPP.

La baza acestor rezultate stau calitatea produselor si serviciilor, precum si functionalitatile orientate spre client. Compania noastra asigura un sistem de livrare rapida premium si furnizeaza servicii logistice si tehnice individuale, cum ar fi livrari expres in mai putin de 24 de ore, livrare dimineata, livrare speciala sau transport in avion.