(P) Usurarea pe care o aduc in vietile noastre produsele de igienizare din hartie

(P) Usurarea pe care o aduc in vietile noastre produsele de igienizare din hartie

Societatea a evoluat atat de mult, incat servetelul folosit, in care ne-am suflat nasul este pus la cos si nu mai este nevoie cum era in trecut ca batista murdara, cu microbi sa fie pusa la un loc cu alte haine in masina de spalat. Sarmanele noastre bunici spalau de mana si batistele murdare si scutecele copiilor, fiindca nu exista alternativa.

In cazul in care plecai fara batista in buzunar sau in geanta, te puneai in situatii ridicole fiindca nu se gaseau batiste in magazinele alimentare.

Astazi produse hartie se gasesc si la magazinul din colt si la chioscul de ziare. Servetele nazale, servetele umede sau de masa sunt omniprezente fiindca nevoia de aceste produse este permanenta.

Pui mana pe o usa sau pe meniul de la restaurant si cu un servetel umed inlaturi microbii, fiindca alcoolul ii omoara sau neutralizeaza.

Ai racit? Batiste din matase sau din bumbac sunt pe cale de disparitie si am explicat de ce, fiindca era tare neplacut sa le speli. Acum stergi nasul pe servetele de hartie, esentialul este sa le alegi cat mai fine sa nu iti faca rani la nas si sa nu-l inroseasca. Vrei sa te demachiezi repede sau sa inlaturi surplusul de machiaj? Nu ti-ai luat dischetele cu tine la serviciu sau la mall?

Foloseste servetele faciale. Unele sunt fine si fata se va simti mangaiata de miscarea domoala de indepartare a fondului de ten in plus. Cu Servetele faciale, albe – Strong 60 V, Lucart iti poti sterge fruntea si obrajii cand traspiri sau cand vantul iti aduce in fata frunze uscate si praf. Servetelele de hartie faciale mi-au fost de folos, cand un sofer grabit si certat cu bunele maniere a trecut prin noroi cu viteza si m-a stropit din cap pana in picioare. Noroiul mi-a intrat in ochi si in gura si a trebuit sa stau pe loc si sa-mi curat fata de mizerie.

Servetele faciale, albe – Strong 60 V sunt facute din hartie de calitate premium, fina, dar cu putere mare de absorbtie datorita faptului ca este triplu stratificata. Cele 60 de servetele din cutia cartonata usor de transportat, chiar si in bagajele mici, au dimensiuni generoase care ajuta la curatarea unei suprafete mari. O astfel de cutie costa aproape 7 lei, iar in bax se afla 30 de pachete.

La fel de utila este si hartia igienica multistratificata, din hartie ecologica fina. In toaletele publice sau private produsele: hartie igienica, prosoape de hartie si dispenser sunt nelipsite.

In magazinul Sanito.ro se gasesc si cearceafurile din hartie prevazute cu elastic la capete sau rolele de hartie industriala.

Spitalele, atelierele auto, mallurile si restaurantele, benzinariile si gospodariile noastre trebuie neaparat sa se aprovizioneze din acest magazine cu marfa de calitate premium la pret onest. Livrarea produselor se face la adresa indicata de beneficiar, iar la o comanda mai mare, transportul este gratuit.

In afara gratuitatii o comanda complexa ne scuteste de cumpararea produselor din hartie de calitate indoielnica mult mai scumpe din alta parte.

Este preferabil sa cumperi un bax, decat un pachetel, fiindca economisesti mult si iti faci si provizii cu produse atat de utile.