Vrei sa beneficiezi ochelari de vedere custom? Vino in magazinele de optica medicala Gama Optic!

Vrei sa beneficiezi ochelari de vedere custom? Vino in magazinele de optica medicala Gama Optic!

Ti s-a intamplat si tie sa nu poti alege un anumit model de rame din cauza ca nu se potriveau cu lentilele de vedere de care aveai nevoie? Ai observat ca lentilele de vedere nu sunt incadrate perfect de rame, lasand loc pentru depunerea impuritatilor? Ti s-a intamplat ca ochelarii sa te stranga in zona puntii nazale sau sa iti lase urme din cauza greutatii ramelor? Trebuie sa ridici sau sa cobori usor ochelarii pentru a vedea mai bine?  Nu gasesti ramele de ochelari potrivite formei fetei tale?

Afla ca in prezent exista o solutie pentru toate problemele de mai sus, si mult mai mult de atat! Cu ajutorul tehnologiei revolutionare Yuniku, de la HOYA, te poti bucura, in premiera, de ochelari de vedere proiectati special pentru tine, in functie de fizionomia ta si de particularitatile vederii tale.

Ochelarii de vedere conventionali pot fi personalizati numai pana la un anumit grad, in schimb, cu Yuniku, iti poti proiecta chiar tu ochelarii ideali! Procesul incepe prin evaluarea nevoilor vizuale si scanarea trasaturilor faciale. In functie  de parametrii  tai oculari, se aleg intai lentilele si apoi ramele ce vor fi printate 3D. La final, o imagine virtuala ilustreaza exact imaginea ta cu noua pereche de ochelari.

Pentru mai multe detalii, urmareste videoclipul de mai jos:

                Vino in magazinele de optica medicala Gama Optic din Cluj-Napoca pentru a beneficia de tehnologia inovatoare Yuniku:

MAGAZIN Gama Optic SORA

Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 1, Cluj-Napoca

VEZI HARTA

Programare online

MAGAZIN Gama Optic UNION

Str. Primaverii, nr. 11A, Cluj-Napoca

VEZI HARTA

Programare online

Esti preocupat de costul ochelarilor de vedere de care ai nevoie? In magazinele Gama Optic iti poti plati ochelarii in 10 rate fixe, fara dobanda, doar cu buletinul!

Despre Gama Optic

Gama Optic este o companie de familie ajunsa la a doua generatie in business-ul de optica. Reteaua de magazine Gama Optic cuprinde 6 locatii: 5 magazine de optica in Cluj-Napoca si unul in Gherla.

Gama Optic ofera consultatii optometrice si comercializeaza lentile de vedere, rame de vedere, ochelari de soare, lentile de contact si accesorii.

Aparatura medicala de diagnosticare si executie de ultima generatie, specialistii cu o vasta experienta in domeniu si produsele de o calitate excelenta sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi Gama Optic.

Afla mai multe pe:

http://gama-optic.ro

https://www.facebook.com/gamaoptic/