15% reducere la achizitionarea a 2 cutii de lentile de contact cosmetice pentru Halloween

15% reducere la achizitionarea a 2 cutii de lentile de contact cosmetice pentru Halloween

Completeaza-ti look-ul de Halloween cu ajutorul lentilelor de contact cu efecte speciale!

Daca ai fost invitat la o petrecere de Halloween sau daca vrei sa le faci o surpriza prietenilor si colegilor de munca, pe langa o costumatie speciala, vei avea nevoie si de niste lentile de contact cosmetice. Lentilele de contact de Halloween sunt o metoda excelenta de a intra in spiritul acestei sarbatori, deoarece iti transforma privirea in una infricosatoare de zombi sau de vampir.

Pana pe 31 octombrie 2016, la achizitionarea a 2 cutii de lentile de contact cosmetice pentru Halloween de pe Conga.ro beneficiezi de 15% reducere.

Da-le de veste prietenilor tai si cumparati impreuna de pe Conga.ro lentilele cosmetice preferate!

Conga.ro – magazinul tau online de optica medicala

Atentie la lentilele de contact contrafacute! Acestea pot cauza iritatii si infectii oculare. Iti recomandam sa fii precaut in alegerea furnizorului tau de lentile de contact.

Conga.ro iti ofera incredere absoluta pentru lentilele de contact achizitionate. Pe Conga.ro vei gasi doar lentile 100% originale, achizitionate direct de la producatori sau de la furnizorii oficiali ai acestora.  Conga iti poate pune la dispozitie certificate care atesta provenienta produselor.

Conga.ro este parte a companiei Optical Network, cea mai mare companie de optica medicala din Romania. Compania Optical Network detine avizul Ministerului Sanatatii, numarul 1194/7.02.2005 pentru comercializarea dispozitivelor medicale, punerea in functiune a dispozitivelor medicale si determinarea de dioptrii.

In oferta Conga.ro vei gasi o gama variata de lentile de contact: lentile de contact cu dioptrii zilnice, de doua saptamani, lunare, trimestriale, lentile de contact pentru corectarea miopiei / hipermetropiei, astigmatismului, presbiopiei, lentile de contact prostetice, dar si lentile de contact colorate cu sau fara dioptrii, precum si lentile de contact pentru Halloween.

Tine legatura cu noi:

Magazin online: https://www.conga.ro

Facebook : https://www.facebook.com/Conga.Romania

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCyRLwydNmebvM8gqSr8JN_Q/