Alukonigstahl raporteaza afaceri de 21,5 milioane euro in 2018

Alukonigstahl raporteaza afaceri de 21,5 milioane euro in 2018

Alukonigstahl, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, anunta o cifra de afaceri de 21,5 milioane de euro pentru anul 2018, in crestere cu 20% comparativ cu anul precedent. Pentru anul in curs, compania estimeaza o crestere a business-ului cu aproximativ 10%.

Rezultatele pozitive se reflecta si pentru afacerile din Republica Moldova, unde Alukonigstahl este prezent din anul 2016, iar anul trecut a inregistrat afaceri in crestere cu 25% fata de anul 2017. Unul dintre cele mai reprezentative proiecte este sediul StarNet, din Chisinau.

Am avut un ritm accelerat in 2018, cu multe livrari pentru birouri, dar si pentru zona rezidentiala, iar rezultatele reflecta astazi eforturile sustinute ale intregii echipe. si anul acesta numarul proiectelor este in crestere, chiar daca primele luni au fost mai lente, fapt pentru care estimam ca vom depasi 23 milioane de euro. In plus, ne propunem sa atragem mai multi parteneri, sa ne imbunatatim logistica, sa investim in training-uri si specializari pentru angajati si parteneri, dar si sa lansam produse speciale”, declara Attila Beer, Administrator Alukonigstahl Romania si Republica Moldova.

Majoritatea proiectelor, aproximativ 75%, o reprezinta zona de office pentru care compania a livrat atat sisteme clasice, montant rigla: Schuco FWS 50, cat si pentru fatade modulare, mai ales la cladirile de mare anvergura. Observam ca, in prezent, se urmareste ca tot mai multe constructii sa aiba izolari termice de top, prin urmare si cererea pentru aceste materiale (seriile High Insulation si SuperInsulation) este in continua crestere.

Restul livrarilor de sisteme arhitecturale se indreapta catre segmentul rezidential si alte constructii precum: hoteluri, retail, spitale, cladiri culturale, printre care amintim: 102 The Adress, Nathex Work & Living si Vivido Cluj Napoca, Hotel Hilton Garden Inn, Hotel IBIS Arad, Hotel Moldova Bacau, Theodora Golf Club Alba Iulia etc.

In 2019, solutiile tip Smart Building joaca un rol tot mai important atat pentru spatiile de locuit cat si pentru birouri.

Alaturi de partenerul sau strategic – Schuco, compania Alukonigstahl aduce pe piata locala solutii de avangarda: sistemul de ferestre AWS 75 PD.HI – un sistem de ferestre din aluminiu, cu adancime 75mm in constructie Panorama Design si caracteristici termice High Insulation, platforma de usi glisante ASE 60/80, cu profile cu izolatie termica foarte buna, cu adancime de 60 si 80 mm, solutiile de usi de balcon cu prag zero, solutii de ventilatie descentralizata cu recuperare de caldura, noi sisteme de tamplarie rezistente la foc.

Din portofoliul de noutati al partenerului sau Jansen, Alukonigstahl propune ca solutii pentru renovarea cladirilor de patrimoniu sistemele de profile din otel din seria Jansen Arte: Jansen Art’15, Jansen Art’System si Janisol Arte 66.

Printre cele mai reprezentative proiecte pentru care compania a oferit consultanta si a livrat sisteme de tamplarie si pereti cortina amintim: Orhideea Towers, The Bridge II, Bucharest Business Campus, Blue Rose Urban Office Parc, Timpuri Noi Square II, Coresi Business Park Brasov si altele. Un proiect nou este Ana Tower, pentru care s-a elaborat o solutie speciala de perete cortina modular, de tip „all glass”.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro, www.alukoenigstahl.md, Pagina de Facebook sau de Instagram.

Despre Alukonigstahl Romania si Republica Moldova

Alukonigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei Konig. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukonigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schuco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.

Din 1995 a fost infiintat si Alukonigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 24 de ani Alukonigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Filiala din Republica Moldova a fost infiintata in anul 2016, iar in 2018 a fost inaugurat, in Chisinau, un showroom modern, cu o suprafata de 120 de mp si care a atras o investitie de aproximativ 60.000 de euro.