De ce sa comanzi catalogul LAPP gratuit

De ce sa comanzi catalogul LAPP gratuit

LAPP este lider mondial in productia de cabluri si accesorii pentru cabluri. Astazi, compania pune la dispozitia clientilor peste 40.000 de produse standard, 8 branduri, 40 de companii, 17 fabrici si peste 3.770 de angajati in intreaga lume – portofoliu complet disponibil pentru proiectul dvs.

Website-ul LAPP Romania reprezinta nu doar o carte de vizita, ci si o resursa importanta de informatii. Site-ul este actualizat zilnic, iar vizitatorii pot accesa informatii diverse.

O sectiune importanta este cea dedicata Catalogului LAPP Romania, un catalog online gratuit al tuturor produselor oferite de LAPP.

Nevoile clientilor sunt foarte importante, iar promovarea solutiilor inovatoare si a produselor noi este prioritatea principala a companiei LAPP Romania.

Catalogul produselor LAPP este gratuit, la fel ca orice resursa necesara documentarii clientilor companiei, iar asistenta on-line si offline este personalizata si disponibila 24/24 si 7/7 zile prin metodele de contact de pe website-ul companiei.

Catalogul LAPP Romania, dar si celelalte resurse gratuite, contin informatii noi din domenii variate, precum industria feroviara, industria alimentara, automatizari industriale etc.

Toate aceste resurse sunt disponibile oricarui vizitator (client actual, viitor client sau simplu utilizator al solutiilor oferite de LAPP Romania).

Catalogul LAPP Romania este un important si complex instrument de informatie din domeniul productiei de cabluri si accesorii pentru cabluri.

Important este faptul ca acest catalog are o valabilitate de 2 ani, cuprinde intreaga gama de produse (peste 40.000 de articole standard), contine o  fisa tehnica pentru fiecare produs in parte, poate fi comandat GRATUIT de pe site-ul www.lappkabel.ro, iar noutatile sunt anuntate prin toate mijloacele de comunicare (website, e-mail/newsletter, canalele social media, presa scrisa, presa online etc.)

Catalogul LAPP, varianta in limba romana, poate fi consultat in sectiunea “Produse” a website-ului sau poate fi comandat online din Sectiunea “Servicii”.

Compania LAPP a fost fondata de Oskar si Ursula Ida Lapp in anii ’50, iar astazi este lider mondial pe piata produselor integrate de cabluri – cabluri electrice, cabluri industriale si accesorii pentru cabluri, precum si sistemele de cabluri complet asamblate si gata de instalare.