Apple Watch va fi disponibil in noua tari incepand cu 24 aprilie

Apple Watch va fi disponibil in noua tari incepand cu 24 aprilie

Cel mai inovator dispozitiv de la Apple

Apple a anuntat astazi ca Apple Watch, dispozitivul cel mai personal si mai inovator al ecosistemului Apple, va fi disponibil vineri, 24 aprilie, pentru clientii din Australia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Marea Britanie si SUA. Apple Watch este un ceas incredibil de precis si un dispozitiv de comunicare intim. Foarte usor de personalizat, Apple Watch aduce, de asemenea, un mod cu totul nou de a primi informatii si de a interactiona cu alte persoane.

Apple Watch introduce o tehnologie revolutionara, ce cuprinde Digital Crown, o modalitate inovatoare de scroll, zoom si navigare fluida, fara a obstructiona ecranul. Display-ul Retina, cu Force Touch, simte diferenta dintre tap si press, oferind astfel un nou mod de accesare, rapid si usor de controlat.

Acuratetea si modul eficient de customizare al noului Apple Watch

Un ceas extrem de precis, Apple Watch afiseaza ora exacta cu o marja de numai 50 de milisecunde, raportat la UTC, standardul de timp universal. Apple Watch trece dincolo de afisarea orei, si prezinta functii specializate, cum ar fi indicarea unor momente importante ale zilei, rasaritul si apusul, a evenimentelor programate pe calendar sau a activitatilor zilnice, si permite o varietate larga de configuratii. Posesorul poate primi, de asemenea, informatii rapide despre prognoza meteo sau locatia curenta pe harta.

Un dispozitiv de comunicare rapid si intim

Apple Watch iti permite sa trimiti mesaje, sa citesti e-mail-uri si sa raspunzi la apelurile de pe iPhone, folosind incheietura mainii. Taptic Engine avertizeaza periodic posesorul, pentru a nu pierde notificarile importante. Cu ajutorul Touch Digital, Apple Watch ofera noi modalitati de comunicare, si interactioneaza rapid cu lumea din jurul tau, fie ca ai nevoie sa platesti un produs, folosind Apple Pay, sau sa te urci intr-un avion, folosind Passbook.

Beneficiile pentru sanatate si fitness ale dispozitivului Apple Watch

Apple Watch te incurajeaza sa faci miscare si sa exersezi in fiecare zi.  Aplicatia Activity ofera o imagine completa a activitatilor tale de zi cu zi, cu ajutorul monitorizarii nivelului de activitate, a nivelului de calorii arse, si cat de des te-ai ridicat in picioare pentru a lua o pauza de la statul pe scaun. Apple Watch este dotat cu un accelerometru, cu un senzor pentru ritmul cardiac, cu GPS si Wi-Fi de pe iPhone. Apple Watch foloseste in mod inteligent senzorii pentru diferite tipuri de miscare si ofera o imagine cuprinzatoare a activitatii tale zilnice si a programului de natrenament.

Apple a Watch este disponibil in doua dimensiuni diferite, 38 mm si 42 mm, in trei modele distincte, Apple Watch Sport, Apple Watch si Apple Watch Edition. Proiectat pentru a fi purtat pe tot parcursul zilei, Apple Watch ofera pana la 18 ore de autonomie a bateriei si vine cu o solutie de incarcare unica, datorita tehnologiei Apple MagSafe.