In august, Bike XCS implineste 10 ani! Bucura-te alaturi de noi!

In august, Bike XCS implineste 10 ani! Bucura-te alaturi de noi!

In august, BIKEXCS implineste 10 ani de activitate! De ziua noastra, iti pregatim o multime de surprize! Fii pe faza! Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu surprizele pe care ti le pragatim!

In magazinele de biciclete Bike XCS te intampina intotdeauna oameni entuziasti, priceputi si evident pasionati pana peste cap de biciclete. Pe langa biciclete pentru adulti si copii, in magazinele Bike XCS gasesti piese de schimb, accesorii si echipamente de cea mai buna calitate.

Le gasiti pe toate in doua showroom-uri din Bucuresti, in Baba Novac nr. 11 si in Bd. Lacul Tei nr 126-128, acolo unde puteti primi si service profesional pentru orice tip de problema si orice tip de bicicleta si, de asemenea, beneficiati si de consiliere in vederea alegerii unei noi biciclete.

Suntem prezenti si online, prin intermediul magazinului www.bikexcs.ro. Prin urmare, daca nu locuiti in Bucuresti, puteti cumpara ceea ce va doriti online. Simplu si rapid!

Magazinele Bike XCS au o istorie de 10 ani in care au comercializat si continua sa comercializeze cu succes biciclete de import de calitate superioara.

In magazinele fizice si in magazinul online Bike XCS veti gasi Biciclete pentru copii, Biciclete mountain bike (MTB Hardtail si Full Suspension), Biciclete Treking & Sosea, Biciclete Pliabile, Biciclete BMX, Biciclete Cruiser & City si  Trotinete de la branduri de renume international precum: Cube, Electra, Cross, Cannondale, Dahon, Drag, Orbea…etc.

Au mai ramas cateva zile pana la 1 august. Intra pe site-ul www.bikexcs.ro si fa o lista cu ce ai nevoie. De la 1 august, cu siguranta o sa poti cumpara tot ce iti doresti !

Aboneaza-te la newsletter, pentru a afla din timp surprizele pe care ti le pregatim:  http://www.bikexcs.ro/newsletter (promitem sa nu va deranjam des si inutil).

BIKE XCS – Biciclete pe alese!