Vacanta de aventura in Bosnia si Muntenegru (3 – 9 august 2014)

Vacanta de aventura in Bosnia si Muntenegru (3 – 9 august 2014)

Green Adventure va invita intr-o vacanta de aventura in Bosnia si Muntenegru, in perioada 3 – 9 august 2014.

7 zile pline de surprize si aventura. Adica super programul nostru din Bosnia si Muntenegru! Rafting pe raul Tara, trekking, pescuit, offroad … plus multa, dar multa distractie si relaxare. Si sa nu mai spunem ca totul este all-inclusive!!! Adica cazare si super mancare la discretie! Si daca tot vorbim de mancare, yamyyy cum se gateste in Bosnia. Deliciu!!!

2 zile de rafting in al doilea canion ca lungime din lume, in apa ca de smarald si peisaje de vis … asta ofera raul TARA!

Deci, 3-9 August o super aventura in Bosnia!

Oferta de pret pentru acest program este de 550 Euro/persoana si include : programul de aventura (echipamente rafting si camping, initiere in rafting, asistare pe rau de catre ghizi acreditati IRF), petreceri, transport local, cazare.

PENTRU O REZERVARE FERMA CU AVANS DE 50%, PLATIT CU CEL PUTIN 30 DE ZILE INAINTE DE ZIUA PLECARII, SE OFERA O REDUCERE DE 10%!!!!!

Si inca ceva: cuplurile beneficieaza de o REDUCERE SUPLIMENTARA de 10% din pretul acestei excursii (atentie si la reducerea prezentata mai sus; cele doua se cumuleaza deci castigati o gramada de bani). Copii sub 14 ani au 40% reducere (dar nu participa la expeditia de 2 zile pe raul Tara) si cei peste 14 ani (participa la expeditia de 2 zile pe raul Tara doar cu preluarea responsabilitatii de catre parinti) platesc doar 70% din program. V-am convins?

Cum va fi?

Va rugam sa va uitati la Filmul cu Rafting pe Tara facut de echipa Green Adventure in sezonul 2013. Si AICI aveti pozele de la aceasta expeditie. Sute de poze si milioane de amintiri.

Si ca o ultima informatie: combustibilul pentru tot drumul (dus-intors) costa aproximativ 180 Euro/masina si banii de cheltuiala pentru bautura insumeaza maxim 100 Euro/persoana in cazul in care esti foarte „insetat” – media a fost de 50 Euro/persoana.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ii contactati pe cei de la Green Adventure prin email office [at] greenadventure.ro sau la telefon 0720.531.220 sau 021 460.00.26.

Daca vrei sa fii la curent cu turele de rafting din Bosnia si Muntenegru, aboneaza-te la newsletter si alatura-te <fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!