B-Fair by Femei in Afaceri, primul targ dedicat femeilor in afaceri din Romania

B-Fair by Femei in Afaceri, primul targ dedicat femeilor in afaceri din Romania

 

DESCRIERE CONCEPT

Aflat la prima editie, B-Fair vine in intampinarea femeilor din mediul de business, antreprenoare sau specialiste intr-un domeniu de activitate si aduce, in spatiul elegant din Maison 13, business-uri dedicate lor, cu produse si servicii menite sa le ajute in desfasurarea activitatii, in dezvoltarea afacerilor sau in promovarea carierei, in atingerea echilibrului intre munca si timp liber.

Pe langa vanzare directa si consultanta, targul isi propune sa faciliteze crearea de noi relatii de business, colaborari si parteneriate, contacte cu furnizori, firme de fiscalitate, audit, contabilitate, solutii informatice, case de avocatura si multe altele.

Participantii vor beneficia de ofertele si discounturile expozantilor, de consultanta si de informatii cu privire la cele mai potrivite produse si servicii, iar doamnele vor putea beneficia de o reducere speciala la membershipul Femei in Afaceri.

“Ne dorim sa aducem de fiecare data ceva nou si util pentru femeile din mediul de business romanesc, ceva ce le poate ajuta sa se dezvolte profesional. Va invitam in aceasta toamna la B-Fair, primul targ de business organizat de Femei in Afaceri. Scopul nostru este sa oferim un cadru potrivit atat antreprenoarelor ce doresc sa isi prezinte afacerile in calitate de expozanti, cat si participantilor ce isi doresc sa descopere cele mai bune produse si servicii dedicate mediului de afaceri feminin.  “

Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri.

 

DESFASURAREA EVENIMENTULUI

Targul B-Fair se va desfasura pe 14 si 15 noiembrie 2014, intre orele 11:00 si 19:00.

Locatie: Maison 13, Strada Dumbrava Rosie, nr. 2, sector 2, Bucuresti.

Harta: https://goo.gl/maps/yLfwh.

 

PARTICIPANTI

La targ vor participa antreprenoare, femei din middle si top management si specialiste in diverse domenii de activitate, expozantii putand astfel sa-si prezinte in mod direct produsele si serviciile dedicate acestora, sa afle feedback-ul lor imediat si insight-uri cu privire la cerintele si nevoile lor.

 

Companiile prezente la eveniment isi vor prezenta produsele si serviciile, putand in acelasi timp sa ofere informatii suplimentare, consultanta, pachete personalizate si discounturi pentru participanti.

 

INFO POINT FEMEI IN AFACERI

In cadrul targului, participantele vor avea posibilitatea de a discuta cu un consultant Femei in Afaceri, care le va oferi toate informatiile necesare despre Femei in Afaceri, despre posibilitatile de colaborare si despre beneficiile membrelor FIA.

In plus, acestea vor avea posibilitatea de a deveni membre pe loc, beneficiind astfel de un discount special la pretul membershipului.

 

ACCESUL LA EVENIMENT

Intrarea publicului la eveniment este libera.

 

Pentru informatii cu privire la inscrierea ca expozant in cadrul targului:

E-mail: inscrieri@femei-in-afaceri.ro

Telefon: 0762 677 111

Persoana de contact: Alina Sluser