S-a lansat eSKY.ro BTM, serviciul de personalizare si optimizare a calatoriilor de afaceri

eSKY .ro, comunitatea online a calatorilor inteligenti, lanseaza serviciul Business Travel Management. Noul departament, adresat tuturor companiilor din Romania, indiferent de marime sau profil, ofera solutii personalizate de management al calatoriilor de afaceri.

eSKY.ro BTM, serviciul de personalizare si optimizare a calatoriilor de afaceri

In premiera pe piata de turism romaneasca, eSKY.ro BTM introduce cea mai flexibila solutie de gestionare a programelor de business travel. Echipa de specialisti formata din Account Manageri cu experienta ofera consultanta si asistenta de cea mai inalta calitate, adaptate nevoilor fiecarei companii, 7/7 zile si 24/24 ore.

Prin serviciile premium personalizate, eSKY.ro BTM este partenerul ideal pentru companiile care doresc sa isi optimizeze programele de calatorie si sa isi gestioneze in mod eficient bugetele alocate deplasarilor. Astfel, noul departament se adreseaza oricarei companii, indiferent de marime sau natura business-ului, ai carei angajati efectueaza calatorii de afaceri, indiferent de volum sau frecventa.

La flexibilitatea serviciilor oferite de eSKY.ro BTM se adauga transparenta in gestionarea programelor de calatorie. Aceasta performanta este atinsa prin predefinirea si implementarea unui profil individual de companie si de pasageri in sistemele interne. De asemenea, companiile isi pot monitoriza evolutia programelor de travel cu ajutorul raporatelor si analizelor de calatorie oferite de echipa eSKY.ro BTM.

Prin parteneriatul stragertic cu ITP (International Travel Partnership), agentia ofera partenerilor sai tarife si conditii preferentiale prin accesul rapid la o multitudine de furnizori internationali datorita sistemului de afiliere globala.  Lista de beneficii oferite de specialistii eSKY.ro BTM este completata de inregistrarea in programele de fidelizare ale companiilor aeriene, check-in online, monitorizarea si gestionarea in timp real a detaliilor unei  deplasari si oferirea de asistenta in orice situatie.

Serviciile eSKY.ro BTM au fost personalizate deja pentru o gama variata de companii, ce provin din industrii precum IT, telecomunicatii, farmaceutica, auto, constructii, FMCG, moda sau asociatii si federatii sportive.

Despre eSKY

eSKY.ro este una dintre cele mai mai puternice agentii de turism din Romania, cu vanzare exclusiv online. Detine 28% cota de piata, din segmentul vanzarii online de bilete de avion de catre agentiile de turism din Romania. Face parte din grupul multinational eSKY.PL Group, prezent in pietele din Polonia, Bulgaria, Romania si Brazilia. In piata romaneasca activeaza din 9 noiembrie 2009.

Prin crearea si sustinerea unei comunitati online complexe, eSKY.ro incurajeaza o abordare inteligenta a calatoriilor. eSKY.ro este, astfel, alaturi de prietenii sai inainte, in timpul si dupa calatorie cu sfaturile, informatiile si cunostintele de care are nevoie fiecare calator in parte.