B-Team Energy and Environment – Partener in cadrul „Romanian Energy Efficiency Forum 2015”

B-Team Energy and Environment – Partener in cadrul „Romanian Energy Efficiency Forum 2015”

In data de 8 octombrie 2015 va avea loc a doua editie anuala a evenimentului  „Romanian Energy Efficiency Forum 2015”.

Acest eveniment are rolul de a identifica impreuna cu dumneavoastra oportunitatile si provocarile implicate in cadrul unui  program pentru eficienta energetica la nivelul Romaniei.

Totodata aflati in mod direct care sunt masurile pe care le puteti implementa pentru eficientizarea consumului de energie, care sunt solutiile care se potrivesc companiei dumneavoastra si ce profit puteti obtine pe termen lung in urma adoptarii acestor masuri.

„Obiectivul nostru final este sa avem beneficiari care sa obtina valoare adaugata si profit pentru companiile lor prin eficientizarea consumului de energie. Implementarea cogenerarii reprezinta un avantaj competitiv important, care se poate atinge usor printr-o strategie clara si eficienta”, Gabriel Istoc, General Manager B-Team Energy and Environment.

Companiile pot obtine profituri importante prin producerea de energie prin cogenerarea de inalta eficienta, un consum substantial diminuat de combustibil, avand in acelasi timp benficiul independentei enegetice fata de retelele publice de electricitate si termoficare.

In calitate de partener in cadrul „Romanian Energy Forum 2015”, B-Team Energy and Environment va prezenta acest solutii pe care le puteti adopta in dobandirea independentei fata de reteaua energetica nationala,  precum si modalitatile de reducere a costurilor privind producerea si furnizarea de energie.

Va invitam sa aflam impreuna care sunt actiunile viitoare necesare pentru eficientizarea sectorului energetic romanesc, care sunt oportunitatile de investitii in proiecte pentru sustenabilitate si eficienta energetica si care sunt masurile de administrare eficienta a resurselor.

Evenimentul va avea  loc in data de 8 octombrie 2015, orele 09:00-15:00, in cadrul Hotel Intercontinental, Bucuresti

Mai multe detalii despre inscrieri si program puteti gasi aici.

Despre B-Team Energy and Environment

B-Team Energy and Environment realizeaza proiecte de cogenerare de inalta eficienta si este unul dintre furnizorii importanti de echipamente si servicii specializate in domeniul cogenerarii si al trigenerarii in Romania.

Contact:

B-Team Energy and Environment
Persoana contact: Florina Tudor
E-mail: florina.tudor@bteam.ro
Mobil:  +40 757 061334 (Orange)
Web-site: www.bteam-energy.ro