(P) Vrei sa inveti SEO?

(P) Vrei sa inveti SEO?

Traim intr-o lume in care oamenii sunt conectati non-stop la Internet.  Lumea afacerilor s-a mutat online; acolo sunt clientii, partenerii, furnizorii.

Daca nu ai un site, creeaza-ti unul chiar acum! Iar daca ai deja, promoveaza-l!

Exista mai multe metode de promovare a unui site, iar SEO este una din strategiile de baza.

 

93% din experientele online incep cu un motor de cautare.

80% din interogarile de cautare de pe Internet se efectueaza prin Google.

44% din  cumparaturile pe Internet incep prin utilizarea unui motor de cautare.

59% din utilizatori folosesc Google lunar pentru a gasi un business local.

Leadurile SEO au o rata de conversie de 14.6%, in timp ce leadurile outbound (direct mail sau publicitate print) au o rata de 1.7%.

–          Sursa: HubSpot –

 

Invata SEO!

Cursurile SEO pentru incepatori si intermediari de la OSEOM sunt practice si personalizate. Inveti sa iti promovezi singur site-ul, afland metodele cele mai eficiente.

Ce inseamna SEO?

SEO sau Search Engine Optimisation este procedeul de crestere a pozitiei paginilor site-ului tau in motorul de cautare Google, pe anumite cuvinte specifice. Atunci cand un utilizator cauta o informatie pe Google, motorul de cautare returneaza mii sau milioane de rezultate. Rezultatele din prima pagina au o sansa reala de a fi accesate de catre utilizatori. Astfel, este foarte important ca site-ul tau sa se regaseasca in primele 10 rezultate returnate de Google, pentru a creste traficul si vanzarile.

De ce este bine sa inveti SEO?

Nu toata lumea isi permite sa angajeze un specialist SEO. Din acest motiv, incercam sa ajutam firmele sau liber-profesionistii, oferindu-le o alternativa mai ieftina si poate mai rentabila pe termen lung.

De ce sa alegi cursurile noastre SEO?

Cursurile SEO sunt 100 % personalizate si axate pe practica, toata atentia fiind indreptata asupra ta si asupra site-ului tau. Cursul SEO 1  to 1 (doar tu si trainerul) se desfasoara online, prin Skype. Platforma Skype permite accesul la ecranul participantilor intr-o convorbire prin optiunea „Share Screens”. Astfel, cursantul poate avea acces la ecranul trainerului, putand vedea actiunile pe care acesta le face, si invers.

Cine sustine cursul SEO?

Cursul este sustinut de specialistul nostru SEO care are o experienta de 11 ani in SEO si de 2 ani  ca trainer SEO&E-commerce.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina: http://oseom.ro/cursuri/