(P) BDM Roof System: valorile echipei au condus la performanta si la un portofoliu vast de clienti care dorm linistiti, sub un Acoperis Sanatos®

(P) BDM Roof System: valorile echipei au condus la performanta si la un portofoliu vast de clienti care dorm linistiti, sub un Acoperis Sanatos®

De peste 11 ani, BDM Roof System comercializeaza tigla metalica si construieste acoperisuri durabile. Intr-un domeniu in care toata lumea se plange de lipsa meseriasilor, de nerespectarea termenelor limita, de lipsa transparentei, BDM Roof System se distinge din multime.

De la evaluarea corecta a costurilor unui acoperis de calitate, pana la transparenta totala privind alegerile disponible si montaj profesionist, angajamentul echipei BDM Roof System este excelenta: servicii excelente si rezultate exceptionale. Astfel, clientii pot beneficia de acoperisuri care rezista o viata si care au o estetica atemporala.

„In primul rand ne gandim la ce le lasam clientilor. Prin urmare ii informam care sunt avantajele si viciile de calitate ale sistemelor de tigla metalica disponibile pe piata si care sunt secretele unui acoperis cu cea mai mare durata de viata. Studiem si formam constant consilierii de vanzari pentru a oferi clientilor informatii corecte si complete, selectam cele mai bune produse de pe piata si realizam montaje ca la carte”  – Mircea Barticel, manager BDM Roof System.

Cheia succesului BDM Roof System: valorile echipei! 

Nu ar fi fost posibil sa realizam in Romania acoperisuri care sa reziste cu adevarat 50 de ani, prin conceptul Acoperis Sanatos®, nu am fi reusit sa maximizam vanzarile de la an la an, fara dezvoltarea unui sistem solid de valori si principii:

  • Responsabilitate – Si nu doar cu vorba. De exemplu, daca sunt necesare suplimentari de materiale datorate calculului nostru eronat, acestea vor fi suportate material de BDM Roof System, nu de catre client.
  • Rabdare si dedicare – De la  rabdarea consilierilor de vanzari care analizeaza impreuna cu clientii toate optiunile pe care acestia le au pentru acoperisul casei, in functie de tipul proiectului, bugetul disponibil, arhitectura casei, pana la realizarea unui deviz corect si complet si la dedicarea noastra pentru a realiza un montaj perfect.
  • Integritate – Nu aruncam promisiuni in vant. Ceea ce spunem, facem. Si ne garantam contractual promisiunile.
  • Excelenta – Cautarea excelentei este pentru noi un mod de viata. Parteneriatele cu furnizori de materiale sunt alese cu grija; suntem atenti la modul in care depoziteaza materiile prime, la tehnologia lor de fabricare, la inovatiile aduse si la aspectul estetic.
  • Profesionalism – Noi ne-am concentrat pe a aduce oameni care nu aveau experienta in aceasta industrie, pentru ca viziunea noastra era total opusa mersului pietei. I-am format de la zero:  i-am invatat metode sanatoase, etice, de vanzare si relationare cu clientul, bazate pe transparenta, corectitudine, empatie; le-am oferit informatii complete despre produsele noastre, despre modul in care se alege un produs potrivit nevoilor clientului, despre factorii care influenteaza durata de viata a acoperisului. In continuare angajam, aducem oameni care sa aiba dorinta si atitudinea de a fi cei mai buni.

Suntem mandri de echipa noastra, care este dornica sa se dezvolte si sa invete constant din fiecare situatie, din fiecare interactiune cu clientii.

Conceptul Acoperis Sanatos®, care include tigla modulara Budmat, accesorii de inalta calitate si montaj ca la carte e optiunea pe termen lung. Clientii au inceput sa inteleaga faptul ca desi vor plati initial un pret putin mai mare, pe termen lung durata de viata va fi de 2 ori mai mare (cel putin) decat sistemele cu tigla metalica ieftina. E usor sa iei ochii clientului cu pretul cel mai mic si sa faci rabat de la calitate, dar noua nu ne plac compromisurile, ci provocarea de a oferi cele mai bune produse si sisteme de acoperis.